Timmermans: “enige alternatief voor EU is oorlog”. Fubar: “Of we hangen jou aan een boom, dat kan natuurlijk ook”

Nee, er bestaat ook nog zoiets als Neurenberg. En als we jullie daar tijdig naar toe slepen en jullie daar tot de guillotine veroordelen, is dit continent nog te redden.

Elsevier:

Volgens Timmermans is de manier waarop Europa reageert op de migratiecrisis de ‘grootste bedreiging voor de EU ooit’. De eurocommissaris onderstreepte dat landen beter moeten samenwerken als het gaat om grenscontroles. ‘Migratie hoort bij het leven, maar we moeten die bewegingen samen in goede banen leiden,’ zei Timmermans.

Jullie hebben zelf doelbewust geweigerd om de buitengrenzen te bewaken. Er is geen enkel excuus waarom jullie niet standrechtelijk geëxecuteerd zouden worden. In tijden van oorlog de stadspoorten openzetten staat gelijk aan hoogverraad. En ja, we zijn in oorlog, islam heeft ons 1400 jaar geleden de oorlog verklaard en daar zijn ze nog lang niet klaar mee. De enige manier om dat te beëindigen is om islam van de wereld te verwijderen.

‘Het enige alternatief voor de EU is oorlog,’ zei Timmermans die vrijdag een toesprak gaf op een conferentie in Praag, aldus een verslaggever van The Times of London die bij de toespraak aanwezig was.

Ik ben benieuwd hoe Timmermans die oorlog voor zich ziet. Land tegen land? Waarschijnlijk. Ik zie eerder een burgeroorlog, allerlei conflicten langs etnische lijnen, omdat de EU zo nodig diversiteit wilde afdwingen. Zwarte Pieten tegen Sinterklazen, Dirndles tegen burka’s, katholieken tegen mohammedanen, moslims tegen Joden, Walen tegen Vlamingen, Catalanen tegen Madrilenen, Balkanmoslims tegen Serviërs. Met dank aan de EU die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet.

diversiteit

Volgens Timmermans is de manier waarop Europa reageert op de migratiecrisis de ‘grootste bedreiging voor de EU ooit’. De eurocommissaris onderstreepte dat landen beter moeten samenwerken als het gaat om grenscontroles.

Nogmaals, jullie hebben zelf twintig jaar geweigerd de buitengrenzen te bewaken. Het is volledig jullie eigen schuld.

‘Migratie hoort bij het leven, maar we moeten die bewegingen samen in goede banen leiden,’ zei Timmermans.

Jullie hebben jullie onwil, onkunde en onmacht inmiddels ruim afdoende gedemonstreerd. Ga nu maar naar huis voordat iemand het zo zat is dat die je in je eigen achtertuin aan een boom hangt.

Die woorden van Timmermans passen in de alarmerende toon die Europese leiders de laatste dagen laten horen over het voortbestaan van de EU.

Terwijl de leiders hem beginnen te knijpen, staat het volk op:

01

Eerder deze week zei Timmermans tijdens de Huis van Europalezing in Amsterdam dat hij vreest voor het voortbestaan van de EU. ‘Ik wil daar niet te optimistisch over doen, want dat ben ik gewoon niet. Dit is voor het eerst in mijn bewuste beleving van de Europese samenwerking dat ik denk: het zou weleens echt kunnen stranden.’

Het was nooit een Europese samenwerking. Sinds de EU een staatsgreep pleegde met het Verdrag van Lissabon is het opgelegde horigheid aan een dictatuur. Samenwerking dat hadden we voor die tijd, ten tijde van de EEG, en daar zouden we naar terug moeten.

De huidige migratiecrisis doet het Europese ideaal van vrij verkeer op zijn grondvesten schudden. EU-voorzitter Donald Tusk zei dat de EU bezig is met ‘een race tegen de klok’. ‘Maar we zijn vastberaden deze race te winnen,’ zei Tusk. ‘Zoals ik al eerder waarschuwde, is de enige manier om Schengen niet te ontmantelen een goed beheer van de buitengrenzen van de EU te garanderen.’

Te laat. Jullie hebben jullie kans verspeeld. Terwijl overal de hekken worden opgetrokken in Europa, steggelen jullie nog over hoeveel miljard je moet geven aan de binnenmarcherende kolonisten en wordt er niet een begin gemaakt met het bewaken van de buitengrenzen. Jullie bewakingsdienst Frontex fungeert nog steeds als veerdienst. Jullie zijn volledig de weg kwijt, en jullie gaan hem niet terugvinden.

01

Jullie hebben in al jullie narcistische megalomanie het Europese continent en volk onherstelbare schade berokkend en het zou terecht zijn als jullie hier zouden eindigen:

Neurenberg

Neurenberg

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Timmermans: “enige alternatief voor EU is oorlog”. Fubar: “Of we hangen jou aan een boom, dat kan natuurlijk ook”

 1. Ik plak ‘m er net neer maar jij was er ook al mee bezig dus.
  We worden gewoon bedreigd door al dat tuig terwijl ze er zelf mee begonnen zijn.

  Like

 2. Wauso // 13/11/2015 om 13:59 //

  De grootste Limburgse Mongool aller tijden, met Stip !
  Achterlijk, Achterlijker, Achterlijkst, Timmerniksnut !
  Het fraaie van deze mongolio is, dat hij in zichzelf geloofd !
  En dan krijgt hij het nog klaar dat andere imbicielio’s in hem geloven !
  Het lijken wel mossels, die kun je onder het mom van Allah ook alles wijsmaken !

  Nu een heel moeilijke onmogelijk te beantwoorden strikvraag !
  Wie is slimmer ? De mossel of Timmerfrans ?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 13/11/2015 om 16:44 //

  @wauso, 13:59
  Geen van beide.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: