De dhimmie krant van Nederland biedt weer alle ruimte aan ottomaanse propaganda

Volkskrant, , 11 november:

Europa kan niet zonder Turkije

Dat is een nogal boude stelling van deze ongenode en wat mij betreft ongewenste ‘gast’. Ik stel dat Europa heel wat beter af is als het alle betrekkingen met het fascistische Turkije verbreekt, Constantinopel terugverovert, een nuke op Ankara mietert en Erdogan door een sluipschutter omlegt en alle ottomanen, inclusief deze liegende Yildiz,  terug over de Bosporus trapt. Dat zou een fijne openingszet zijn in de algehele oorlog tegen islam die we maar eens snel moeten beginnen.

Europa moet gaan beseffen dat het niet alleen bestaat uit gothiek en renaissance, maar ook uit orthodoxe kloosters, Byzantijnse kerken en moskeeën.

Dat is prima om te beseffen inderdaad. Dan moeten we als volgende beseffen dat alle moskeeën gemodelleerd zijn naar de eerste moskee die mohammed de slachter liet bouwen. Elke moskee is ook kazerne, wapenopslagplaats, jihadcommandocentrum en shariarechtbank. Moskeeën kun we dus missen als kiespijn op het Europese continent en zouden per direct allemaal afgebroken moeten worden.

Vanaf de Romeinen tot het begin van de 20ste eeuw behoorden de Balkan en het Anatolisch schiereiland tot één mogendheid. In grote lijnen is dit tijdens het Romeinse-, het Byzantijnse- en later het Ottomaanse rijk duizenden jaren een continuüm geweest.

Net zoals de Polen, de Tsjechen en veel andere kleine Europese volkeren hebben geleden onder de Duitsers en de Russen, hebben de Grieken, de Serven en de Bulgaren geleden onder Turken.

Als je de Balkan- en Oost-Europese volkeren beschouwt als behorende tot het Slavische ras of volk is dat niet een van de kleinere.

Ik wil het leed en de onrechtvaardigheid die deze volkeren is aangedaan niet bagatelliseren, maar dat was toen kennelijk de norm; als tegenprestatie voor bescherming tegen een andere grootmacht werd verlangd dat je je als volk onderwierp en het leed verdroeg.

“Bescherming”. Liegende ottomaanse lamlul. Uitbuiting, plundering, verkrachting, slavernij, ottomaanse moord en doodslag bescherming noemen. Zal ik jou eens eventjes ‘beschermen’?

De zogenoemde Pax Ottomana bood onder meer bescherming aan moslims, orthodoxe christenen en Joodse onderdanen in Europa en Anatolië die, onder leiding van de paus en middeleeuwse ridders, door katholieken werden achternagezeten, afgeslacht en vervolgd.

Mijn tante op een houtvlot ja, maar het kan de Volkskrant blijkbaar niet bommen, ze kliederen het gewoon op.

Met de opkomst van het nationalisme in het midden van de 19de eeuw zijn de politieke structuren in Europa veranderd; het verlangen naar een eigen gebied, onder aanvoering van een eigen leider en de ontwikkeling van de eigen cultuur werden belangrijker geacht dan het kiezen voor relatieve veiligheid onder de genoemde grote mogendheden. Alle volkeren in Europa hebben onder deze veranderingen geleden.

‘Liegen als een islamiet’, Yildiz heeft er geitenkaas van gegeten.

en de tragedie die nog steeds in alle voormalige Ottomaanse grondgebieden voortduurt: van Irak tot diep in de Balkan zijn het bijna allemaal failed states.

Eén ding is zeker. Op de Balkan zijn ze honderd keer beter af dan onder de ottomanen. Maar dat is niet hoe deze Turkse nationalist, 99,9% van alle Turken zijn ultra-nationalisten (ik reken de Koerden niet mee) en verwijten dan anderen dat ze onafhankelijk willen zijn. Niks hypocrieters dan een islamiet. En daar komen de immer verongelijkte ottomaanse huilbuien. Als mohammedanen hun zin niet krijgen gaan ze eerst janken, dan blèren, dan racisme en discriminatie roepen, dan schelden en dan dreigen. Het is een vast patroon.

Erkend dient te worden dat een deel van Europa en zijn directe omgeving door de Europese Unie is verwaarloosd. Zelfs tijdens het bestaan van het IJzeren Gordijn is Turkije soms genegeerd, maar vaker aan de kant gezet. Na de val van dat IJzeren Gordijn zijn landen in Oost-Europa met open armen in de EU verwelkomd, maar het islamitische Turkije is buitengehouden.

O gossie, verwaarloosd. En Turkije buitengehouden nog wel. Ja, geitenneuker, na alles wat Turkije 700 jaar lang geflikt heeft op het Europese continent, de scheidslijn ligt trouwens bij de Bosporus dat kan een kind nog begrijpen als het naar een kaart kijkt, mag Turkije blij zijn dat we er überhaupt nog iets van over hebben gelaten na WO-I. Dat blijkt inmiddels een historische vergissing te zijn en ik ben dan ook voorstander om Turkije alsnog op te delen in kleinere ongevaarlijkere brokstukken. Pak je zakdoek maar vast.

Europa krijgt nu de rekening van het navelstaren gepresenteerd; de zuid- en zuidoost-flank dreigt ten onder te gaan aan een aanhoudende economische malaise en gaat gebukt onder volksverhuizingen

Die volksverhuizing kunnen we simpel tot staan brengen als onze politici stoppen me ons te verraden en het leger daarvoor inzetten waar het voor bedoeld is, de grenzen verdedigen.

Als gevolg hiervan zien we een assertiever Rusland dat gebruik maakt van de ontstane leemtes; het dreigt, het bezet en het bombardeert.

Yildiz begint steeds harder te janken. De Turkse angst voor Rusland zit er goed in. Het blijft vreselijk jammer dat Catherina de Grote Constantinopel niet heroverd heeft. Rusland dreigt niet, Rusland bezet ook niks, Rusland bombardeert wel. Rusland bombardeert wel. Rusland bombardeert ISIS. Is Yildiz het daar niet mee eens? Is Yildiz een ISIS-aanhanger? Laat de Volkskrant zijn krant volpennen door ISIS-aanhangers? Eerder onderzoek wees al uit de 80% van alle jongere Turken IS-aanhangers zijn. De grote turkse volksmenner en Armeense genocide-ontkenner Pechtold wil dan wel niet erkennen dat we in oorlog zijn, maar dat zijn we natuurlijk wel. In een oorlog kun je maar beter de aanwezige 5de colonne interneren of uitzetten. Net als de Amerikanen dat deden met Duitsers, Japanners en Italianen in WO-II. Klaar voor de handboeien en de enkelketting, Yildiz? Als ik het hier voor het zeggen had ging je op een regime van brak water, beschimmeld brood, aangevroten spinnen en rattenuitwerpselen.

Door de ontwikkelingen in zijn directe omgeving ziet Europa zich gedwongen opnieuw over zijn identiteit na te denken en met oplossingen te komen. De uitkomst van die heroverweging zal moeten bepalen hoe het zal omgaan met landen als Turkije en Rusland: het voortzetten van de oude politiek is geen optie meer.

Klopt. En de uitkomst van onze heroverweging zal moeten zijn dat Rusland aan onze kant staat omdat het wel de door Turkije gesteunde jhadnazi’s in Syrië bombardeert, en Turkije onze erfvijand is en dat we die fascistenstaat ook eens als zodanig moeten gaan behandelen.

Zolang Turkije niet als een volwaardig gesprekspartner, en dus als een van de pilaren, bij Europa wordt betrokken zal de Balkan een niet lang vol te houden economische last voor West-Europa blijken

Het Turkije van Erdogan is dé grote onruststoker in die regio en de beste garantie om dat te voorkomen is de toegang, op elk vlak, van Turkije tot Europa hermetisch af te grendelen.

en het Midden-Oosten een gevaarlijke destabiliserende factor voor de hele regio.

Zolang dat veilig aan de andere kant van de Bosporus blijft kan ik me er niet druk om maken. Dus, hup hup, Yildiz. opgedonderd.

Mijn favoriete Griekse vakantiebestemming is het eiland Lesbos, waar een gewaardeerde vriend van me woont. Hij vroeg mij eens of ik me wel eens had afgevraagd waarom alle hoofdsteden van de eilanden die dicht tegen Klein-Azië liggen met de blik naar het oosten zijn gericht.

Jij bakt er weer wat anders van, maar dat is omdat Klein-Azië vroeger, voor jouw landgenoten er hun zoveelste genocide aanrichtten Grieks was.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De dhimmie krant van Nederland biedt weer alle ruimte aan ottomaanse propaganda

 1. Ik mag toch echt hopen dat vriend Poetin, ja ik noem hem nu vriend, een bom op Turkije gooit en korte mette maakt met die hele Islam, broedergenootschap en de IS. En dat het Westen eens gaat nadenken over een andere zogenaamde vriend Amerika. Keuze tussen goed en kwaad is ook een keuze tussen Oost en West. De zogenaamde Bondgenoot (ontstaan na WWll) is achterhaald vind ik, de Amerikanen jagen hun eigen idealen na, NWO-TTIP-Erdogan-Merkel-SA-goud-olie-drugs (g o d) Illuminati. Nog meer om snel wakker te worden, het probleem is groter mensen en wordt ons opgedrongen en gedicteerd!!!!!!!!!!

  Like

 2. Niet te vatten, op de foto krijgt Obama een Turkse liefkozende aai. Soort zoekt soort.

  Like

 3. De smeerlap, als een puppie staat hij er bij.
  Je moet er toch niet aan denken dat je van iemand een aaitje over je wang krijgt.
  Wat een slijmbal ben dan als je zo er bij gaat staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: