Ik had hem toch wel zo ongenadig in zijn kloten geschopt

Dat ie de rest van zijn leven geen blinddoek meer nodig gehad zou hebben.

HLN:

“Vertrouw je me?”: geblinddoekte moslim vraagt Parijs om omhelzing

Ondanks al het geweld en verdriet in Parijs hebben de inwoners hun geloof in de mensheid nog niet verloren. Toen een geblinddoekte moslim op straat om een omhelzing vroeg, twijfelden velen geen seconde.

Ik had er ook geen seconde over na hoeven denken, nee.

De geblinddoekte man had zich opgesteld op de Place de la République. Hij stond er met open armen, vergezeld van een kartonnen bord met daarop de woorden: ‘Ik ben moslim en ze zeggen me dat ik een terrorist ben. Ik vertrouw jou, vertrouw jij mij? Indien ja, omhels me?’

Als je moslim bent dan geloof je in dezelfde duivelsverzen als een mohammedaan die de leer van mohammed in praktijk brengt. Wil je geen trap in je kloten dan zit er maar één ding op. Zweer die duivelsleer af !

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Ik had hem toch wel zo ongenadig in zijn kloten geschopt

 1. Dat is zo iets als Judas omhelzen

  Like

 2. jungleelephant // 19/11/2015 om 01:04 //

  Naïef:voor hetzelfde geld had hij een bomgordel!En buiten dat omhels ik geen vreemden,en al helemaal geen moslim!

  Like

 3. Geen discussie of in de weg lopen of intimideren anders trek ik m,n Glock

  Like

 4. Mag je die dan bij je hebben in Spanje? Een balletjes pistool wel.
  En of je er nou wel of niet 1tje heb, nooit op internet vermelden.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 19/11/2015 om 21:58 //

  Ik kreeg net deze tip…

  Rest nog de vraag: wie van jullie heeft al eens geprobeerd op 2 plaatsen
  tegelijk te zijn.????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: