Die dag dat je tot de schokkende ontdekking komt dat moslims ons haten

Zijlstra hekelt reactie moslims

Het is ’beroerd gesteld’ met de integratie van de tweede en derde generatie moslims in Nederland. Dat vindt VVD-fractievoorzitter Zijlstra die van het kabinet wil weten wat het daar aan gaat doen. Telegraaf >>

Ja, in dit land staan de beste en slimste mensen aan het roer, diegenen die het vlotst van begrip zijn. 50 jaar nadat we hier de eerste islamofascisten binnenhaalden, komt VVD-er Halbe Zijlstra er achter dat het belabberd gesteld is met de integratie van moslims, ondanks alle leugensprookjes die de heren politici al die jaren hebben opgehangen dat het steeds beter gaat, steeds meer moslima’s een opleiding volgen en andere onzin.

In dit tempo gaat het nog 50 jaar duren voor de heren en dames politici er achter komen waar dat aan ligt. En dan is het nog maar de vraag of ze het woord durven gebruiken dat de oorzaak van alle mohammedaanse ellende is, want het woord is wegge-1984-ed uit het debat, de journalistiek en de oorlogsverslaggeving. Ik zal het even uitspellen voor jullie. Het probleem is :

                                             islam

islam geeft mohammedanen de opdracht ons te onderwerpen, islam geeft mohammedanen de opdracht ons te bevechten tot we ons overgeven. islam maakt barbaren van mensen. islam beveelt dat moslims niet met ons op een normale manier mogen samenleven. Samenleven is onmogelijk met islam. Al 1400 jaar loopt het op een bloedbad uit overal waar islam voet aan land zet. Elk land waar islam binnenkomt wordt na kortere of langere tijd gezuiverd van de oorspronkelijke inwoners. Dat hadden de heren machthebbers kunnen en moeten weten. Ze zijn schuldig aan elke dode die valt door islam in het Westen omdat ze dat weigerden te erkennen en er naar te handelen.

Ze hadden zwart op wit in de koran kunnen lezen dat het verboden is voor moslims om te integreren, ze kunnen niet zeggen ‘wir haben is nicht gewusst’:

koran-vrienden

Binnen islam heeft geen reformatie of verlichting plaatsgevonden. Dat is onmogelijk, daar heeft islam prima voor gezorgd. Het onveranderlijke woord van allah mag niet aangepast worden, dat wordt gezien als heiligschennis/geloofsafval en daar staat de doodstraf op in islam. En als u mij niet gelooft  dan gelooft u misschien één van de meest gezaghebbende soennitische geleerden antisemiet oorlogshitser waarbij Marcouch te rade gaat als die ‘er’ niet meer uit komt:

Politici hebben een mandaat om Nederland veilig en welvarend te houden. Volksvertegenwoordigers dienen het volk te dienen en te beschermen. Hierin hebben ze grof gefaald. Of het door onwetendheid komt of het moedwillige kwade opzet is dat is in weze niet interessant. Onwetend, maakt hier namelijk niet onschuldig. Ze hadden de dure plicht zich op de hoogte te stellen van wat zij Nederland binnenhaalden, en in plaats van ons te beschermen hebben ze onze moordenaars binnen gehaald. Bijna de gehele politieke kaste heeft de enige plicht die ze hadden verzaakt. ‘Wir haben es nicht gewusst’ ontslaat ze niet van vervolging en terechtstelling. Een overheid die moedwillig, want gewaarschuwd zijn ze de afgelopen jaren, islam los laat op een land, dient tegen de muur gezet te worden.

Halbe Zijlstra had als die een beetje opgelet had al lang kunnen weten dat islam niet in vrede komt en/of om te integreren. En de blinde haat van politici tegen Wilders ontslaat hen niet van de plicht zich fatsoenlijk te informeren over waar zij ons aan blootstellen. Halbe ‘ich habe es nicht gewusst’ Zijlstra had het móeten weten.

koran

Zijlstra zei in het Kamer-debat naar aanleiding van de aanslagen in Parijs dat hij is geschrokken van ronduit ’schandelijke reacties’ uit de moslimgemeenschap op andere Facebook, waar werd gejuicht om de aanslagen en het feit dat ’de Jihad in Europa is gearriveerd’.

Had je dan je ogen dicht toen Marokkanen in Ede en Amsterdam (Mercatorplein) de straat op gingen om 9-11 te vieren? Had je dan je ogen dicht toen ook Nederlandse moslims stonden te juichen na de aanslagen in Madrid? Had je dan je ogen dicht toen moslims wereldwijd stonden te juichen na de aanslagen in Londen? Had je dan al die keren, bij al die islamitische aanslagen je ogen dicht? Blijkbaar. Je kunt geen overtuigender bewijs geven van je eigen incompetentie dan je zojuist  gedaan hebt. En nogmaals, incompetentie maakt je niet onschuldig. Jij hebt al die jaren de islamitische verovering van Nederland ondersteund. Je hebt hand en spandiensten verleend aan een vijandelijke macht. Ik hoef toch niet voor te kauwen welk woord we dan tegenkomen als we dat in een woordenboek opzoeken he? Ik wil wel met plezier de straf uitspreken die daar op staat.

                                                          De kogel

Strop, schavot, guillotine, vergeetput, elektrische stoel, injectie. En hier kun je zelf je eigen favoriete executiemethode uitzoeken. Is dat nog eens fideel, of wat?

Terwijl het iedereen duidelijk is dat er tussen de barbaarse horden die jullie nu vrij toegang tot Europa hebben gegeven jihadisten meesluipen blijven jullie, en zelfs de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, het ontkennen. Ik kan me nauwelijks een groter verraad indenken.

Zelfs de voormalige secretaris-generaal van Interpol waarschuwt:

Europe’s Welcome Sign to Terrorists

EUROPE’S open-border arrangement, which enables travel through 26 countries without passport checks or border controls, is effectively an international passport-free zone for terrorists to execute attacks on the Continent and make their escape.

Leading up to these latest attacks, none of those countries systematically screened passports or verified the identities of those crossing borders by land or at seaports or airports. This is like hanging a sign welcoming terrorists to Europe. And they have been accepting the invitation. New York Times >> h/t Polderboy

Zjilstra van de VVD heeft het in de tweede kamer over de schandelijke reacties vanuit de moslims gemeenschap, naar aanleiding van de recente aanslagen naast onze voordeur in Parijs.

Maar het zijn logische reacties, die gemeend zijn. Want:

“…a scientific opinion poll, conducted by an Arab think tank, found that 31 percent of Syrian refugees support ISIS…”
Breitbart >> h/t Polderboy

En wij hadden hier natuurlijk al het onderzoek van Motivaction dat uitwees dat elke Turk IS steunt. Het onderzoek sprak van 80%, maar ook Koerden staan in Nederland geregistreerd als Turk en die zullen niet hun eigen moordenaars ondersteunen. De Turken zijn aan hun zoveelste genocide bezig. Na de Armeense, de Assyrische, de Griekse genocide, en de ontelbare slachtpartijen in Zuidoost-Europa tijdens de ottomaanse overheersing, zijn deze genetisch bepaalde moordenaars nu met de finale genocide op de christenen in hun buurland bezig, terwijl ze tegelijkertijd zoveel mogelijk Koerden over de kling jagen. Dat nationale schandvlek Asscher vervolgens probeert dit voor zijn achterban onwelgevallige rapport te verdoezelen en te verdonkeremanen dan wel te bagatelliseren, maakt een verdere aanklacht en rechtsgang tegen dit menselijk stuk glijmiddel  overbodig. Hij had niet duidelijker kunnen maken dat die collaboreert met de vijand. Dit is hoe de Turken denken over een minuut stilte ter nagedachtenis van de slachtoffers in Parijs:

En dit is hoe Nederlandse en buitenlandse moslims de aanslag in Parijs vieren.

De eerste maatregel zou moeten zijn, zoals ook de voormalig secretaris-generaal van Interpol zegt, dat de grenzen gesloten worden en de paspoorten gecontroleerd. Maar jullie blinde haat tegen Wilders maakt dat jullie weigeren de enige zinvolle maatregel te nemen. Sluit de grenzen. Het sluiten van de grenzen kan dan de toestroom van nieuwe islamterroristen stoppen, maar lost niet het probleem op van de 1 miljoen mohammedanen die we reeds hebben binnengehaald. We kunnen het ons niet langer veroorloven om islamitische roulette te spelen – we weten niet wie zich als volgende op zal blazen – en daarom zit er maar één ding op:

De totale remigratie van mohammedanen uit de Westerse wereld.

01

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Die dag dat je tot de schokkende ontdekking komt dat moslims ons haten

 1. G.Deckzeijl // 19/11/2015 om 16:07 //

  Goed nieuws! LINDA PAINBRINGER.!!!
  Kijk op de neus van deze A-10.
  http://www.telegraaf.nl/opmerkelijk/24764926/__Huisvrouw_gaat_IS_vernietigen__.html
  Bewapend met zes-loops 30 mm-kanon, goed voor 6000 schoten per minuut.
  Kan allah niet tegenop.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 19/11/2015 om 16:11 //

  Correctie: 7-loops.

  Like

 3. Aha de A10 thunderbolt al weer een poos actief bij alle acties.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 19/11/2015 om 20:51 //

  @likoed, 19:59
  Zie nr 4 van de laatste berichten!

  Like

 5. likoednederland // 19/11/2015 om 22:11 //

  @G.Deckzeijl Prima!

  Like

 6. De preek in Frankrijk moet je zo hard onder de neus van Zijlstra wrijven dat ie een zeer ernstige bloedneus aan over houdt

  Like

 7. Van dit vieze kabinet is niets meer goeds te vertellen of te verwachten, schandalig en misdadig.

  Like

 8. jungleelephant // 20/11/2015 om 13:29 //

  Zijlstra loopt,net als de rest,achter de feiten aan!

  Like

 9. G.Deckzeijl // 20/11/2015 om 13:44 //
 10. Mislukte moslim-integratie; Halbe Zijlstra hat es nicht gewusst
  Onder welke steen heeft hij de afgelopen 15 jaar gelegen?
  http://politiek.tpo.nl/column/mislukte-moslim-integratie-halbe-zijlstra-hat-es-nicht-gewusst/

  Like

 11. Aan: h.zijlstra@tweedekamer.nl

  Geachte,

  U heeft waarschijnlijk niet het idee dat uw gedrag naar de burger toe heel beschamend is?

  Dat het Nederlandse volk lijd onder het juk van deze regering.

  Dat alles voorang heeft op de imigratie en zo de burger zwaar achtersteld in alle opzichten?

  De regering en locale regering moet eerst voor de zorgen en vragen van de burger opkomen en inwilligen.

  Maar men verzaakt in alle opzichten hierin tegemoet te komen en alweer voor de imigranten.

  Aan het eind van de WWll werden mensen die het Vaderland verzaakten opgepakt.

  Beseft u en deze regering dat zij zich in diezelfde positie hebben gemanouvreerd?

  Hoogachtend

  Hr. Tessers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: