EU dictatuur probeert democratische regering Hongarije ten val te brengen

Na de EU-staatsgrepen in Italië (Berlusconi afgezet, Monti van Goldman Sachs geïnstalleerd), Griekenland (George Papandreou forced out of office in November of 2011 and replaced by an unelected Conservative technocrat, Lucas Papademos, Goldman Sachs) en afgelopen maand nog in Portugal (de enige die wel teruggedraaid is voor nu) vergaderde de EU vandaag met opzet in Hongarije om de regering daar te destabiliseren:
http://www.breitbart.com/london/2015/11/20/eu-tax-payer-funded-left-wingers-descend-hungary-attempt-destabilise-anti-migrant-govt/

01

01The European Parliament’s tax payer funded liberal group is hosting their annual congress in the Hungarian capital with the express intention of destabilising the democratically elected right-wing government. Belgian MEP Guy Verhofstadt said Hungary’s Prime Minister Viktor Orban is a “dictator” and “the problem of Europe” who deserves “sanction”.

“Why is [Mr. Orban] talking about family values, Christianity and the nation… and Hungarian culture?” asked Dutch MEP Sophie In ‘t Veld.

The news will raise fresh questions about the use of European tax payer money to oppose democratically elected governments.

Shortly before the debate on how to enforce liberalism on Hungary, Mr. Verhofstadt called Mr. Orban and his democratic government a “dictatorship of majority”. Mr. Orban won a thumping parliamentary majority in Hungary’s national elections in 2014.

“There is no room for illiberal democracies in Europe”, he added, in a sure sign EU resources are being used to crush conservatism across the continent. He demanded Hungary face “sanctions” for implementing the democratic will of the people. During the debate they discussed the “mechanism” to enforce “human rights” and “diversity” on nations like Hungary.

Another speaker said Mr. Orban is “xenophobic” and “racist”, while Hungarian MP Zoltan Kesz inexplicably said he is the “useful idiot of the Islamic State”.

Mocht u vergeten zijn hoe knettergek Verhofstadt eigenlijk is hier een bonusfilmpje:

Verhofstadt is misschien wel de meest corrupte rover van het EU regime

Feit. De belangrijkste geldschieters van Guy zijn drie Belgische adellijke families met een totaalvermogen van €7 miljard. Dat is waar deze bezielde eurofiel de mosterd haalt. En wiens brood men eet…

Er is wat ophef om Guy Verhofstadt, europarlementariër en kandidaatvoorzitter van de EU. Hij schnabbelt teveel bij, is de gedachte. Het echte probleem zit hem vooral in de belangen van degenen die hij dient. Dat levert een stinkende poel van belangenverstrengeling op met ons pensioenstelsel als grootste slachtoffer. Daarbij verbleken die paar grijpstuivers die hij teveel heeft gevangen. We gaan dat vandaag in kaart brengen. Dit complexe old-boys network past helaas niet op een bierviltje, excuus daarvoor. Vult daarom uw koffiemok bij om het vier minuten vol te houden alvorens u verder leest.

Lees verder >>

Verhofstadt krijgt restauratiepremie van 327.784 euro voor privéwoning

130355Europarlementslid Guy Verhofstadt krijgt een restauratiepremie van 327.784 euro voor het huis in Gent waarin hij gaat wonen. Verschillende overheden betalen 40 procent van zijn verbouwing. Zijn premie is vorige donderdag goedgekeurd.

Lees verder >>

VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3)

Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas wil boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidiëerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken. Ook dit wordt gesubsidiëerd met Nederlands belastinggeld.

In deel een leest u dat bij deze rücksichtlose uitbreiding er niet op mensenrechten of criminaliteitsbestrijding wordt beoordeeld. Ook als we een land aantreffen waar een maffiabankier nota bene via Nederland zijn land leegrooft, dan doen we daar niet moeilijk over. Deel twee gaat over TTIP, het handelsverdrag waarmee fracking overal in Europa is toegestaan. Met name D66 speelt een frappante rol: bij Nederlandse verkiezingen is de partij hier omwille van het milieu kritisch over, maar in Brussel wordt het recht om fracking op eigen grondgebied te verbieden juist bij de nationale parlementen weggehaald.

 

Zo reageerde Verhofstadt, leider van de Europese liberalen (in Nederland zijn dat D66 en VVD), toen hij hoorde dat een Grexit eraan zit te komen. In een toespraak in het Europees parlement schreeuwde hij zelfs naar de Griekse president Tsripas dat Griekenland ‘nog nooit een serieus hervormingsvormingsvoorstel heeft ingediend’. Maar waarom reageert de beste man zo extreem emotioneel? Er zijn wel meer tegenstanders van een Grexit te vinden, maar geen van hen reageert zo fel als Verhofstadt. Maar geen van hen heeft dan ook zo’n groot financieel belang als deze Verhofstadt.

925 >>

 

Viktor Orbán: alle terroristen zijn migranten

door Servaas van der Laan 23 nov 2015

Niet alle migranten zijn terroristen, maar alle terroristen zijn wel migranten, zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán.

‘Natuurlijk is het niet algemeen geaccepteerd, maar het feitelijke punt is dat alle terroristen in principe migranten zijn,’ zegt Orbán tegen de website Politico. ‘De vraag is alleen wanneer zij naar de Europese Unie (EU) zijn gemigreerd.’

Moslims en terrorisme

Volgens de Hongaarse premier is er een ‘overduidelijk oorzakelijk verband’ tussen terrorisme en de komst van moslims naar Europa. ‘Niet alleen in de afgelopen maanden, maar ook in de afgelopen decennia.’ Volgens Orban is dat ‘nu eenmaal een duidelijk feit. Of je het nu leuk vindt of niet’.

‘De meerderheid van onze politiek leiders ontkent dit feit,’ zegt Orban. ‘Door deze politieke correctheid wordt het gat tussen de leiders en het volk vergroot.’

Elsevier >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: