Bevolking kiest voor burkaverbod in Tessin, Zuid-Zwitserland

Burka-Verbot im Tessin kommt – keine Ausnahme für Touristinnen

Das Tessiner Parlament hat dem Burkaverbot zugestimmt. Angekündigt werden saftige Geldstrafen, auch Gäste sind nicht ausgenommen.

Nach dem Ja an der Urne im September 2013 hat am Montag auch das Tessiner Parlament dem «Burka-Gesetz» grünes Licht gegeben. Damit ist es im Tessin künftig verboten, das Gesicht an öffentlichen Orten zu verschleiern. Der Sitzungstag zum Burka-Gesetz fand unter erhöhten Sicherheitsvorkehrungen statt: Beim Eingang des Parlamentsgebäudes wurde provisorisch ein Metalldetektor aufgestellt.

Das von der Tessiner Bevölkerung angenommene Verbot der Vollverschleierung verbietet das Tragen von Ganzkörperschleiern (Burka) oder Gesichtsschleiern (Niqab) im öffentlichen Raum. Gemäss Regierungsbotschaft gilt dies in gleichem Masse für Sportfans, die sich vermummen oder Demonstrierende, die Helme tragen.

Die vorberatende Kommission forderte in der Parlamentsdebatte jedoch erfolgreich, dass das Tragen des Ganzkörperschleiers oder Gesichtsschleiers in einem gesonderten Gesetz geregelt wird. Dieses ad hoc Gesetz umfasst neun Artikel und will auch die Integration und den sozialen Austausch fördern.

Das Gesetz über die öffentliche Ordnung hingegen wird um ein strenges Vermummungsverbot ergänzt. Mit getrennten Gesetzen will das Tessiner Parlament verhindern, dass verhüllte Frauen mit Hooligans oder maskierten Demonstranten gleichgestellt werden. Die Strafen für mögliche Vergehen werden zwischen 100 und 10’000 Franken liegen.

Tagesanzeiger >>

Daar had het volk toe besloten in 2013 en nu is het in een wet gegoten. Daar kan dat, dat het volk iets wil en dan ook zijn zin krijgt. Hier al lang niet meer. Hier maakt een klasse van politiek gajes de dienst uit die besloten heeft dat ze nu haast hebben om ons te onderwerpen aan islam. Ze zetten de grenzen zo wijd mogelijk open en vliegen binnenkort zelf de invasie naar binnen. Sinds er her en der islam- en EU-kritische partijen groeien willen ze snel hun werk afmaken. Als we dit geteisem niet snel opruimen dan laten ze op termijn, steeds sneller, miljoenen mohammedanen binnen en dan zijn we verloren. Het is duidelijk dat de EU-lite haast heeft en zijn project nu versneld aan ons aan het opdringen is. Ze staan ons naar het leven. Wij hebben het recht ons te verdedigen. Met alle middelen !

Verbied islam, NU, over tien jaar lukt het niet meer.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Bevolking kiest voor burkaverbod in Tessin, Zuid-Zwitserland

 1. G.Deckzeijl // 28/11/2015 om 09:28 //

  Der absolute Hammer!
  Ausgezeichnet!
  Jetzt fahren die Affen Panzer!

  Like

 2. G.Deckzeijl // 28/11/2015 om 09:34 //

  Die hele islamitische modeshow is VERZONNEN.
  Zeg nou zelf: hoe idioot moet je zijn door een lap textiel om je hoofd te wikkelen
  en dat je geloof te noemen, sterker nog: en dat dat óók nog werd verordonneerd
  door een VERZONNEN god en z’n dito VERZONNEN, pedofiele schoenpoetser?
  Hoe gek wil je het hebben?
  Ergo: die islamitische vodden hebben slechts één functie: het opvoeren van de
  ZICHTBAARHEID van de islam in het Westen.
  https://fubar.mobi/2015/01/28/de-islamhoeren-van-de-npo-nu-ook-met-hoofddoekje-van-uw-belastinggeld/comment-page-2/#comment-20330

  Like

 3. G.Deckzeijl // 12/12/2015 om 16:14 //

  http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2554859/2015/12/12/Twee-Syriers-nabij-Geneve-opgepakt-die-in-het-bezit-van-gifgas-waren.dhtml
  Ik had ze in een luchtdichte, glazen ruimte opgesloten, enkel om te testen of
  het gas werkte.
  Ze willen toch naar die 72 verzonnen maagden, so what the hell is the difference.???

  Like

 4. Horatius // 15/12/2015 om 10:05 //

  Een burkaverbod in ons tolerante landje zit er helaas niet in. Vrijheid van Godsdienst en de onvermijdelijke Mensenrechten, u weet wel, de Linkse smoezen van figuren die al bij voorbaat bereid zijn het hoofd op het hakblok te leggen.

  Die moslims hebben binnen enkele decennia al heel veel bereikt, begonnen als gastarbeiders die hier de basis schijnen te hebben gelegd voor de welvaartstaat. Er gaan zelfs geruchten dat de Marokkanen ons land in 1945 hebben bevrijd waarbij die Canadezen hinderlijk in de weg liepen. De hit ”Trees heeft een Canadees” moet eigenlijk zijn ”Trees heeft een Marokkaan.”

  En nu is er voor hun alleen nog maar het interne probleem of Nederland op termijn een Turkse of een Marokkaanse provincie zal worden, laten die muzelmannen dat maar onderling uitvechten.

  Wij vestigen onze hoop op de Verzetsbeweging PVV die tot de laatste man en vrouw zal strijden voor het behoud van onze Vrijheid. (en ons spaarvarken).

  Like

 5. Met dat begrip Vrijheid zit ’t wel goed daar bij de PVV.
  Daar hoeft niemand over te vrezen, dat ze je willen opsluiten of zo omdat je iets beweert heb wat andere vrij lastig vinden om mee om te gaan.
  Ik zal Edward Snowden dan maar eens een berichtje sturen dat hij het niet zo goed begrepen heeft.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wie in Zwitserland een boerka draagt, riskeert 9.000 euro boete – Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: