Smerige moslimitische moordenaar van Oma Toni mogelijk vrij wegens “verward”

Alle moslims zijn verward, anders zouden ze niet in dat moorddadige sprookje geloven. Als dat een reden is om ze vrij te spreken dan mogen ze ons allemaal ongestraft vermoorden. Ze mogen al ongestraft ons land binnen wandelen, ze mogen gratis onze huizen stelen, ze mogen onze vrouwen bespugen en uitschelden en altijd worden ze bevoordeeld. Onze overheid laat moordenaars op ons los. We moeten deze overheid verwijderen. En als dat met geweld moet dan moet dat maar. Deze overheid vertegenwoordigt het volk niet meer, deze overheid is uit op de moord van het volk. Tijd dat ze zelf aan een boom komen te hangen.

01

Dit stukje hierboven, waar de dader zonder balkje op staat werd ruim 170.000 keer bekeken op deze site. Wanneer begrijpt de macht dat ze te ver gaan, en wat denken ze dat het volk zal doen als het volk het niet meer pikt. En waar is de foto en het adres van de rechter die dit in zijn bolle kop haalt?

Telegraaf:

Belager oma Toni mogelijk niet cel in

Juist in het geval van Vinwar H. is het onderzoek naar zijn geestesvermogens zeer waarschijnlijk een cruciaal element tijdens de behandeling van de strafzaak. Bij de politie verklaarde de verward overkomende verdachte al met zijn aanval op ’een willekeurig en weerloos slachtoffer’ zijn vader te hebben willen straffen, die hem in zijn jeugd zou hebben mishandeld.

Als beperkte geestesvermogens een reden wordt dan komen alle moslims altijd in aanmerking voor vrijspraak, niet één moslim spoort tenslotte.

Daarnaast moet ook nog de causaliteit tussen de steekpartij en het overlijden van oma Toni worden aangetoond. Nadat de 96-jarige Heeremans-De Jong – buitengewoon geliefd in De Pijp – aanvankelijk leek te herstellen van de drie messteken die H. haar toebracht, overleed ze ruim drie weken later alsnog. Sectie op het lichaam wees uit dat ze ook had geleden aan een teruggekeerde longontsteking, maar daarbij ook zelf in het ziekenhuis de wens uitsprak om niet verder meer behandeld te worden.

We spraken hier al eerder het vermoeden uit dat ze alles aan zouden grijpen om deze moordenaar vrij te laten en nu gooien ze het op een longontsteking en dat Oma Toni zelf dood gewild zou hebben. Laat die rechter maar doodgaan. Naast onze (kuch) politici moet ook de rechterlijke macht en de shariapolitie maar aan een hijskraan komen te hangen. Hoe ver denken deze schoften dat ze kunnen gaan.

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Smerige moslimitische moordenaar van Oma Toni mogelijk vrij wegens “verward”

 1. Alles is volkomen doorgeslagen naar de verkeerde en onlogische besluitvorming en is een vorm van totale vernietiging Europa

  Like

 2. jungleelephant // 24/11/2015 om 23:58 //

  Je hebt de gevoelens van heel velen hier verwoord!De rotzakken zoeken net zo lang,krampachtig en uit alle macht met alle mogelijke middelen tot dat ze het vrouwtje de schuld kunnen geven en dat stuk tuig als slachtoffer neer kunnen zetten:om van te kotsen hoe ze hier iets wat krom is recht kunnen lullen!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het niet te geloven dat Allochtone moordenaars, verkrachters en ander tuig in Nederland ongestraft hun gang kunnen gaan.En als een Nederlander een boete niet (kan) betalen, gevangenisstraf krijgt!

  Like

 4. Wat een klootzakken en moordenaars hebben wij als rechters en regering hier in Nederland
  alleen als het eigen burgers zijn dan wordt je al in de cel gegooid als je een bekeuring hebt zelfs mensen die in een rolstoel zitten worden bij een niet betaalde bekeuring overgebracht naar een cel nabij Hardewijk .
  Wat een klote regering hebben wij heir ze zijn geen respect waardig net zo min als de rechters hier , grote tuig smeerlappen zijn het .
  En die gast verward ammehoela wanneer het hem zo uit komt ja en een onderzoek naar zijn geestesvermogen ze moeten hem de kogel geven .

  Like

 5. BertG. // 07/03/2016 om 14:56 //

  Die gore islamitische rat heeft het nog voor elkaar gekregen ook. Enkel TBS.

  De 25-jarige Vino H. heeft maandag tbs met dwangverpleging opgelegd gekregen, voor het doden van ‘Oma Toni’ (96) in maart vorig jaar. De straf van de rechtbank in Amsterdam komt overeen met de eis van de aanklager.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/03/alleen_tbs_voor_omasteker_af.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: