Zonder de Saoedische islam zou ISIS niet bestaan

Islamitische Staat Saoedi-Arabië heeft dit jaar meer mensen onthoofd dan Islamitische Staat. Wanneer trekken we daaruit de consequenties. Zo begint het stuk hieronder, vrij vertaald. Van de week begon ook zijne ongeloofwaardigheid zelve, Pechtold, al over Saoedi-Arabië.

01

Een paar dagen na de aanslagen in Parijs gaf de minister van buitenlandse zaken van Luxemburg een interview: “In het terrorisme is het zo als in het echte leven. Geen succesvolle franchise-onderneming zonder voorbeeld. Alles wat IS zijn jeugd biedt, hoofd afhakken, stenigen, zweepslagen, heeft zich om de hoek in Saoedi-Arabië opgebouwd.”

Zou het dan echt, zouden de blinde wegkijkers in Europa eindelijk hun ogen een heel klein beetje open doen?

Kampf gegen den Terror: Unser Freund, der Kopf-ab-Saudi

Eine Kolumne von Jan Fleischhauer

Saudi-Arabien hat in diesem Jahr mehr Menschen enthauptet als der “Islamische Staat”. Ohne den Islam der Saudis würde es den Islam des IS nicht geben. Wann ziehen wir daraus die Konsequenzen?

“Es gibt Länder, die diesen IS direkt oder indirekt bis jetzt unterstützt haben”, sagte der Minister auf die Frage, was man tun solle. “Das müsste ja das allererste sein, da braucht man keinen Beschluss des Uno-Sicherheitsrates, keine großen Erklärungen.”

An dieser Stelle nahm das Gespräch eine Wendung ins Bizarre. Als der Interviewer nachhakte, wen Asselborn meine, kam es zu folgendem Dialog:

Frage: “Können Sie die uns noch mal kurz nennen, die Länder, die den IS unterstützen?”

Antwort: “Ich kenne die nicht, aber es gibt Länder, die liefern Waffen und die liefern auch Finanzmittel an den IS. Krieg führt man mit einer Ideologie, aber Krieg führt man auch mit Waffen und mit Geld. Und wenn keine Waffen und kein Geld da wären, könnte dieser Krieg der Barbarei nicht geführt werden.”

Zusammengefasst: Wir müssen in Europa entschlossen gegen unsere Feinde antreten. Leider können wir nicht sagen, wie sie heißen. Oder wissen wir es doch, und trauen uns nur nicht, sie beim Namen zu nennen?

Kein erfolgreiches Franchise ohne Vorbild

Der IS verstört die Welt mit seinen Gewaltdemonstrationen. Aber im Terrorismus ist es so wie im richtigen Leben: kein erfolgreiches Franchise ohne Vorbild. Alles, was der IS seinen Jüngern bietet – Kopf abschlagen, Steinigung, Auspeitschung – hat er sich um die Ecke in Saudi-Arabien abgeschaut.

Der Spiegel >>

Als al door zou dringen hoe slecht SA is dan is het volgende wat door moet dringen dat bijna elke moslim SA als voorbeeld ziet, het heilige land. De heiligste plicht -na jihad- is om eens het hoofdkwartier van de onthoofdingsideologie te bezoeken, Mekka. Zolang moslims islam aanhangen en sharia kunnen we niet anders dan concluderen dat bijna elke moslim slecht is, evil. En we zouden evil, het kwaad, geen plek moeten bieden in onze maatschappij.

Het is tijd voor een totale remigratie, voordat de boel hier volledig ontspoort.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Zonder de Saoedische islam zou ISIS niet bestaan

 1. G.Deckzeijl // 28/11/2015 om 09:14 //

  Er bestaat geen Saudische islam.
  Erdogan heeft gezegd: er is islam en dat is het.
  Hij vond de term gematigde islam zelfs beledigend.
  (niet vergeten: voor moslims is alles beledigend)

  Like

 2. G.Deckzeijl // 28/11/2015 om 09:16 //

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: