Ankara’s oil business with ISIS

Moscow has accused Turkey of helping Islamic State in the illegal oil trade which helps finance the terrorist group. According to analysts, Russian airstrikes in Syria are disrupting the profitable deals for Turkish middlemen, including Ankara officials.

There is speculation Bilal Erdogan is directly involved in the black market oil business with Islamic State.

 

“IS has big money, hundreds of millions or even billions of dollars, from selling oil. In addition they are protected by the military of an entire nation. One can understand why they are acting so boldly and blatantly. Why they kill people in such atrocious ways. Why they commit terrorist acts across the world, including in the heart of Europe,” said Russian President Vladimir Putin on Tuesday, after a Turkish F16 downed a Russian Su-24 jet near the Turkish-Syrian border.

RT >>

Over de betrokkenheid van Erdogans zoon bij de oliehandel van Is schreef ik al eerder:

ISIS wint de Turkse verkiezingen dankzij Merkel en de EU

Dat Turkije ISIS steunt is hier al vaak en afdoende aangetoond. Wapens, moordenaars, springstoffen, het gaat allemaal vrijelijk de Turkse grens over. De olie van Islamitische Staat wordt via Turkije geëxporteerd en gewonde terroristen worden in Turkse ziekenhuizen behandeld.

freesyrianpress >>

Geheel in islamitische traditie, de zoon heelt de gestolen goederen en de dochter knapt de terroristen op:

Breitbart >>

Vandaag nog sprak Erdogan zijn openlijke steun uit voor ISIS:

AWD-News >>

ISIS wint de Turkse verkiezingen dankzij Merkel en de EU

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Ankara’s oil business with ISIS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: