Pauw ontaardde gister in een absurdistische anti-Nederlandse freakshow

Eerst maar de foto’s van de gasten en hun kledingkeuze, via .

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Egocentrisch gekwetst-meisje Sylvana ging het zo te zien meer om Zwarte Tiet dan Zwarte Piet.

Zou dat de reden zijn dat Pauw haar elk jaar weer een podium geeft voor der jankverhaal? Zijn woonboot moet tenslotte nog met enige regelmaat gevuld.

Als het om slavernij zou gaan dan zou de woede niet op Nederland gericht moeten zijn.

01

Bekijk het maar met je zwarte-piet-tiet.

Ik ga aan de wiet-tiet.

BiERoq0CYAAN0wJ

Gelukkig is het gezeik weer over. Het heeft helemaal niks te maken met de rol van Nederland in de slavernij. Als het om slavernij zou gaan zou je de moslimwereld aanspreken, en Afrika. Het is een aanval op de Westerse cultuur van een stelletje gefrustreerden in dit geval. Het was het Westen dat de slavernij afschafte en ook tijdens de koloniale periode een deel van de islamitische wereld daar toe dwong. De aanval van de islam op het westen heeft een andere oorzaak; islam.

Ik had het idee dat deze Nederland ziekende minderheid dit jaar wat minder aandacht kreeg en dat lijkt me de beste manier om van ze af te komen. Zwijg ze dood. Jammer voor Sylvana der verdienmodelletje, maar die likt zich vast wel ergens anders naar binnen als ze ziet dat hier geen business meer in zit.

 

Sorry voor het plaatje ‘wiet-tiet’, ik had zo’n mooi plaatje expres bewaard met uitleg hoe St. Nicolaas slaafjes vrijkocht en ze een baantje gaf zodat ze in hun levensonderhoud konden voorzien, maar ik kan hem niet vinden :(. Sinterklaas de kindervriend en de beschermheilige van de zeevaarders. Ondanks dat dat plaatje mist waar het eigenlijk om ging, wilde ik u toch niet de Freakshow onthouden. Al heb ik dan weer niet echt recht van spreken als ik bedenk hoe ik er zelf uitzag in mijn punkfunkhippiehousetijd.

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Pauw ontaardde gister in een absurdistische anti-Nederlandse freakshow

  1. Mooie wiet-tiet, ik laat de papfles ervoor staan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: