Afghaan die 125 euro per dag afdwong, blijkt een asielshoppende leugenaar

Hij loog over zijn leeftijd en was onder andere al eerder in Griekenland, Oostenrijk en Duitsland geweest. Dat was weer een financiële jihadi die aan het kijken was waar die het meeste geld van de ongelovigen kon roven.

De Afghaanse asielzoeker die gisteren een dwangsom afdwong van 125 euro per dag dat hij geen opvangplaats kreeg in België, wordt in een gesloten opvangcentrum opgesloten. Dat heeft de Dienst Vreemdelingenzaken vanavond beslist, meldt staatssecretaris Theo Francken. Bedoeling is hem naar Duitsland terug te sturen.

Na de beslissing van het Brusselse arbeidshof liet de Afghaanse jongeman zich deze namiddag registreren bij DVZ. Bij die registratie bleek niet alleen dat het toch om een meerderjarige gaat, geboren in 1996, maar werden ook meer details duidelijk over zijn reis naar België.

“Omdat er bovendien een grote kans bestond dat hij niet zou wachten op de uitkomst van het overnameverzoek, gezien ook het feit dat hij al meermaals doorreisde naar andere EU-landen, besloot DVZ hem in een gesloten opvangcentrum te laten plaatsen.”

De Morgen >>

Eerder had de afpersende lieglim het dhimmiebestuur van Belgenland zo ver gekregen dat ze hem 125 euro per dag moesten geven. Waar is de tijd gebleven dat dieven, oplichters en vijandige soldaten aan een boom gehangen werden? Of de kogel kregen, of zonder naam in een gat in de grond gekieperd werden.

01

Rechtbank: België moet 125 euro per dag betalen aan dakloze vluchteling

Het Brusselse Arbeidshof legt de Belgische overheid een dwangsom van 125 euro op per dag dat ze er niet in slaagt om een 17-jarige Afghaanse vluchteling opvang te bieden.

De jonge Afghaan nam advocaat François Roland in de arm.

Momenteel verkeren enkele honderden vluchtelingen in dezelfde situatie als de jonge Afghaan. Volgens advocaat Roland zijn enkele van zijn collega-advocaten ondertussen voor andere asielzoekers dezelfde procedure gestart.

Knack >>

Verraad van binnenuit is het ergste. De nieuwste executiemethoden van IS steken schrilletjes af vergeleken bij wat ik dit soort gajes aan zou willen doen.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Afghaan die 125 euro per dag afdwong, blijkt een asielshoppende leugenaar

 1. Horatius // 11/12/2015 om 20:48 //

  Bij de baard van de Profeet!
  (U ziet; ook ik ben inmiddels geïnfecteerd door het islamvirus).

  125 harde euro’s per dag voor een lid van de 5e colonne die hier de boel komt oplichten en wij maar krom liggen om al die cultuurverrijking te financieren.
  Terug naar Frau Merkel, die dit sujet heeft uitgenodigd zonder Geert Wilders te raadplegen om over Henk en Ingrid maar te zwijgen.
  Dit begint langzamerhand te lijken op een Bezetting door de stoottroepen van de radicale islam.
  En wie draaien straks op voor de Bezettingskosten?

  Juist! Henk en Ingrid die zich maar moeten zien te handhaven in de Vogelaarwijken omringd door eindeloze colonnes schommelende hoofddoeken en bronstige jonge Marokkanen die genieten van een Wajonguitkering om ze op het rechte pad te houden. Door al die asielzoekers worden de problemen onbeheersbaar in een groot aantal stadswijken.
  Postbestellers, wijkregisseurs, hulpimams, gezinscoaches, buurtvaders en andere beroepswerkelozen moeten de orde zien te handhaven voor zover ze het niet te druk hebben met andere duistere zaken.

  Het wordt hoog tijd dat er een frisse wind gaat waaien door dit land, stoppen met die asielwaanzin, islamisering, misbruik van sociale voorzieningen, harde intimidatie door z.g. kansenjongeren en andere bijproducten van de (mislukte) multiculturele samenleving.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 25/12/2015 om 11:36 //

  Haatprediker te gast in Antwerpen.
  http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11203

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: