Trololol, van de 3 miljard EU-migratie-chantage-euroos betaalt Turkije de marteling en deportatie van ‘vlucht-Syriërs’ naar … Syrië

 

Dat geld komt goed terecht, zoals het meeste EU geld. De EU waar overigens in haar bestaan nog helemaal nooit ook maar één jaarrekening van goedgekeurd is. Waarom zou je ook als onaantastbare dictator? Als je geld tekort komt voor je megalomanie kun je tenslotte gerust bij laten drukken door Mario -60 miljard per maand- Draghi, en ondertussen de weerloze burgers slaven bestelen.

Rambam terug in de oorlog gesmeten door de sultan. Hier, ga maar wat meer lijden. Izzz ghhhoed voor jggou, EU bghetaaldt, whant vgriend.

Mijn Turks is ook niet meer wat het geweest is. Beter vertaal ik een kort stukje uit het Engels:

Turkije misbruikt vluchtelingen, deporteert ze terug naar oorlogszones – Amnasty

De Turkse regering razziaat vluchtelingen bij elkaar om ze op transport te zetten naar concentratiekampen waar ze worden misbruikt en mishandeld, volgens islamnasty international. Daar vandaan worden ze terug gedeporteerd naar oorlogsgebieden in Syrië en Irak.

Woensdag publiceerde Amnasty een rapport getiteld ‘Europa’s grensbewaker’ waarin Amnasty beweert dat Turkije  “vele – mogelijk honderden- vluchtelingen en asielzoekers in ‘Bussen naar het Oosten’ propt” en ze op transport zet “naar detentiecentra meer dan 1000 kilometer verderop waar ze elke vorm van communicatie ontzegd wordt”, volgens de organisatie in een persbericht.

Het rapport gaat door en citeert ‘vluchtelingen’ die beweren dat ze werden geslagen en dagenlang  geketend voordat ze werden teruggestuurd naar precies die landen die ze ontvlucht waren. (Tsja, de EU wil dat Turkije ze tegenhoudt, Fub, wat kun je anders van deze genocidalisten verwachten)

“We hebben de willekeurige detenties gedocumenteerd van sommige van de meest kwetsbare mensen op Turkse bodem. Het onder druk zetten van asielzoekers om terug te keren naar landen als Syrië en Irak is niet alleen volslagen gewetenloos, maar is ook een directe schending van het internationaal recht,” zei John Dalhuisen de directeur van Amnasty voor Europa en Centraal-Azië.

Volgens Amnasty, vond het misbruik plaats ten tijde van de Turkije-EU onderhandelingen die er in resulteerden dat de EU Turkije 3 miljard beloofde om de positie van de ‘vluchtelingen’ te verbeteren, in ruil voor strikter Turks optreden om de migratie naar de EU te beteugelen.

Amnasty beweert dat de EU het riskeert om “medeplichtig te zijn aan serieuze mensenrechtenschendingen” door “Turkije als grensbewaker voor Europa aan te stellen.”

Turkije natuurlijk weer woedend enzo, leer mij Erdogan kennen. De volgende ontbrekende vijf tekstregels staan hier >>

Nou is Sputnik een journalistieke dependance van RT (waar het linkje naar verwijst) dus het zal niet verwonderen dat die een zelfde verhaal hebben.

Maar zij namen wel de moeite de tweet van Amnasty aan te halen:

 

En ondertussen wil de:

EU: druk op Turkije verlichten door Syriërs over te nemen

Commissie vraagt lidstaten extra vluchtelingen op te vangen

De Europese Commissie roept de lidstaten op Syrische vluchtelingen die nu in Turkije verblijven over te nemen. Deelname aan het spreidingsplan gebeurt op vrijwillige basis. De Commissie verwacht bij de EU-landen meer bereidheid daartoe naarmate Turkije effectiever vluchtelingen tegenhoudt die op weg zijn naar Europa.

Volkskrant >>

Dan ben je dus een beetje ziek naar mijn idee.

Als we nou de door islam vervolgden; de christenen, de homoos, lesbiënnes, Joden op zouden nemen, dan heb ik daar geen moeite mee, die zijn terecht op de vlucht voor de doodscultus islam. Maar we laten de moordenaars van deze etnocidisch bedreigden binnen. Dat is niets anders dan meewerken aan Het Kwaad.

Nou ben ik geen christen, homo, Jood, of lesbiënne (alhoewel 😉 ). Maar zouden we niet de slachtoffers moeten beschermen in plaats van de slachters? Waar is het misgegaan met mijn vroegere linkse medestanders dat ze zó verdwaald zijn (ja, ik kom van links en niet van rechts).  Waar is die godsdienstkritiek die we ooit hadden (en ik nog steeds) overgegaan in een klakkeloze adoratie voor  islam, de grootste massamoordmachine in de geschiedenis?

Waar, mijn vroegere linkse vrienden, zijn jullie toch het spoor zo ontzettend bijster geraakt dat jullie mij nu als jullie racistische en xenofobe vijand zien, terwijl ik niks anders doe dan 30 jaar geleden?

Ik huil om jullie.

“O, Father forgive them, for they do not know what they are doing.” Wanneer gaan jullie de koran lezen?

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Trololol, van de 3 miljard EU-migratie-chantage-euroos betaalt Turkije de marteling en deportatie van ‘vlucht-Syriërs’ naar … Syrië

  1. Gerrit Tienkamp // 09/04/2016 om 03:17 //

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: