Taliban gaan knokken met IS. islam is vrede

Taliban richt speciale eenheid op om tegen IS te vechten

De Taliban heeft een speciale eenheid opgericht om te vechten tegen Islamitische Staat. IS wordt steeds actiever in Afghanistan en is een grote concurrent voor de Taliban: de terreurorganisatie probeert strijders over te laten lopen en haalt de bevolking over IS te steunen. Daarom zijn meer dan duizend Talibanstrijders getraind om IS aan te vallen en uit Afghanistan te verdrijven, meldt de BBC.

VK >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Taliban gaan knokken met IS. islam is vrede

  1. G.Deckzeijl // 19/12/2015 om 12:07 //

    IS-bruidstaart…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: