Voor de zoveelste keer blijkt een moskee een jihadcommandocentrum

Duitsland:

Germany shuts down mosque over ‘ISIS sponsoring & recruiting’

German authorities have raided and shut down a mosque in Stuttgart on grounds of promoting violence and raising money for terrorist organizations such as Islamic State militants. Authorities said that some of its parishioners traveled to fight for IS to Syria.

Police raided a mosque and cultural center called the Islamic Educational and Cultural Center Mesdschid Sahabe (MSM) in the southwestern city of Stuttgart on Thursday. Computers, data storage devices, smartphones, documents were seized, while the center was closed, said Reinhold Gall, the interior minister of Baden-Wurttemberg state.

The association supports, in the form of the so-called Islamic State, an Islamist group that carries out religiously-motivated attacks against persons and property,” he said as quoted by AFP.

Known Salafists and fundamentalist Islamists most of them from western Balkans have been frequent visitors of the mosque, he added. Ten people have travelled to Syria to fight for IS after visiting the center while three of them have since died, he said.

RT >>

Ik heb “western Balkans” even vet gemaakt omdat dat zo’n fijne winkel is sinds Bill Clinton het aan de bakermat van de jihad (Saoedi-Barbarië) overhandigd heeft. Bedoeld worden Albanië, Kosovo, en Bosnië. Sinds 1994 hebben we weer 3 islamitische staten op Europees grondgebied. Vergeet niet dat de ottomaanse invasie van Europa ook via die route begon eeuwen geleden. En terwijl we alle Balkan landen hebben horen klagen de laatste tijd over de vluchtelingstroom ottomaanse invasie en er overal hekken geplaatst werden, bleven deze drie mohammedaanse uitvalsbases angstvallig stil en verleenden doorgang aan de koloniserende legerscharen zonder ook maar het minste zuchtje van protest.

Saudi prince to Clinton: “Muslims will never forget your deliverance of Bosnia-Herzogovenia and Kosovo”

Bedankt voor Bosnië en Kosovo, hij zegt het gewoon echt. Onvoorstelbaar. Vanaf 3.57

Asielalarm door Duitsland

De organisaties wijzen naar de grote stijging van het aantal vluchtelingen in 1994, dit was vermoedelijk het resultaat van strengere asielregels in Duitsland. In het recordjaar ’94 kwamen 53.000 mensen naar Nederland, dit jaar zijn dat er voor het eerst meer.

Telegraaf >>

Let wel. Ook toen werd de ontfutseling van Europees grondgebied ten faveure van de islam georkestreerd door de VS met Duitsland als gewillige uitvoerder. Het is een welhaast exact gelijk scenario met wat zich nu afspeelt.; De VS steekt een regio in de hens, Duitsland geeft namens de EU goedkeuring, en nodigt mohammedanen uit (dit keer), of geeft land weg aan islam (Joegoslavië-oorlogen).

Moskeeën zijn kazernes >>

01

Duitsland en islam, het begint een problematisch bondgenootschap te worden. In beide wereldoorlogen trok Duitsland op met de ottomaniakken, ook zo in Joegoslavië, en nu is het weer Duitsland (Merkel) dat met Turkije een deal denkt te kunnen sluiten die voor dit continent rampzalig uit zal pakken. De Duitsers zijn wéér het grootste probleem. Wat is er toch mis met die lui?

 

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Voor de zoveelste keer blijkt een moskee een jihadcommandocentrum

 1. G.Deckzeijl // 18/12/2015 om 07:15 //

  Wat er mis is met die lui?
  Laat ik het simpel houden: ze zijn sowieso ongeschikt om een land te besturen,
  plus dat ze geen trek hebben in gelazer, dus geven ze maar toe.
  En dat beschouw ik als verraad.
  Uiteraard sta ik open voor andere suggesties.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 18/12/2015 om 11:31 //

  Like

 3. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 18/12/2015 om 11:59 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voor de zoveelste keer blijkt een moskee een jihadcommandocentrum | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: