islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best

 

De veiligheidsdiensten onder leiding van Dick Schoof beweerden nog dat er geen jihadi’s meereizen met vluchtelingen terwijl Parijs in de brand stond. Radicale moskeeën, en ze zijn allemaal radicaal want ze hangen allemaal dezelfde veroveringsdoctrine aan en prediken allemaal uit dezelfde soldatenhandleiding, wordt geen strobreed in de weg gelegd. Veertien jaar na 9-11 is de Eindhovense Al-Fourkaan moskee, waar drie van de kapers samenkwamen, nog steeds open. De As-Soenah moskee, waar Fwaz Jneid illegale shariahuwelijken sloot is nog steeds open. Haatsjeik na haatsjeik wordt ingevlogen en het is nooit de overheid die pro-actief ingrijpt. Nog nooit is er ook maar één moskee gesloten vanwege subversieve activiteiten. Nog nooit is er ook maar één van de vele moskeeën die de dood en verderf predikers uitnodigen bestraft. De overheid kijkt weg en bagatelliseert en schuift het het liefst onder het tapijt in de hoop dat de Nederlandse samenleving niet in de gaten heeft wat te wachten staat.

Slechts als er media aandacht is reageren ze gespeeld geschrokken en verbaasd. GeenStijl moet elke keer uitvogelen dat er weer een homohatende Jodenhatende vrouwenhatende haatsjeik aangevlogen komt. NRC moet publiceren wat er allemaal mis is in de Fitrah moskee in Utrecht. Asscher met zijn complete integratie-departement met duizenden ambtenaren kan het blijkbaar niet zelf ontdekken of weigert categorisch. Veiligheidsdiensten ontkennen het gevaar van islam, en neuzelen wat in de marge over salafisme en dat we daarbinnen weer een onderscheid moeten maken tussen jihadistisch salafisme en (a)politiek salafisme, alsof er een verschil tussen is en niet alle smaken islam de onderwerping van de hele wereld nastreven.

De overheid gedraagt zich alsof ze al lang hun voorhuid per exprespost naar Mekka opgestuurd hebben en faciliteert islam en verduistert de intenties van islam in plaats van islam te bestrijden en in het volle licht te zetten. Pas op het laatste moment, als het echt niet anders meer kan jammert Asscher wat dat die nu toch echt heel bezorgd is. Maar Asscher als je altijd islam vergoelijkt, als je keer op keer weigert in te grijpen, als je keer op keer islam in bescherming neemt tegen kritiek dan is dat compleet niet geloofwaardig meer. Het enige wat jou zorgen lijkt te baren is dat de misstanden aan het licht gekomen zijn. De misstanden zelf spoor je niet actief op.

Minister Ascher bezorgd om Utrechtse moskee

vrouwen moeten weggestopt worden

vrouwen moeten weggestopt worden

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken maakt zich zorgen over een fundamentalistische moskee in de Utrechtse wijk Overvecht, meldt NRC Handelsblad. De Al Fitrahmoskee zou kinderen opvoeden met een afkeer van de Nederlandse maatschappij en onverdraagzaamheid uitdragen.

Uit onderzoek van de krant blijkt dat leden van de moskee gematigde moslims aanspreken op ‘on-islamitisch’ gedrag. Ze proberen te voorkomen dat kinderen op de basisschool naar muziek luisteren, films te zien krijgen of meedoen aan cultuureducatie.Imam Suhayb Salam vindt dat moslims ‘afschuw’ moeten hebben van ongelovigen. ,,Ook al is dit misschien niet onwettig, het is volstrekt ongewenst en ook dan kunnen we actie ondernemen”, zegt Asscher in een reactie.AD >>
Actie, Asscher? Actie? Ga jij actie ondernemen? De enige acties die jij tot nu toe genomen hebt is het verduisteren, verdraaien en vervalsen en tegenwerken van onderzoeken. Over de invloed van turkse organisaties, de uitgebreide steun voor IS onder Turken en de schrikbarende Jodenhaat onder jouw islamitisch stemvee. Actie, Asscher? Wat ga je nu weer doen? Ga je ze extra geld cadeau geven of ga je eindelijk eens een keer een moskee sluiten?

Asscher: snel actie tegen moskee Utrecht

Asscher, die reageert op een artikel van NRC Handelsblad zaterdag over salafistische praktijken in de moskee, spreekt zijn afschuw uit. ‘Ik verafschuw dit gedachtegoed waarbij mensen worden aangezet zich af te keren van onze samenleving en daardoor de toekomst van hun kinderen in ons land belemmeren,’ zegt hij.

Elsevier >>

Zorgen om Utrechtse moskee

geen 'schaduw' voor de ongelovigen

geen ‘schaduw’ voor de ongelovigen

Volgens de krant zou de moskee kinderen opvoeden met een afkeer van de Nederlandse maatschappij. Ook zouden leden van de moskee gematigde moslims aanspreken op ‘on-islamitisch’ gedrag. Daarnaast proberen ze te voorkomen dat kinderen op de basisschool naar muziek luisteren en naar films kijken. Door de lessen bij Al Fitrah zouden sommige kinderen geen gezag meer accepteren van autochtone ‘ongelovige’ leraren, meldt NRC op basis van eigen onderzoek.

“Volstrekt ongewenst. Onze individuele vrijheid is misschien wel de belangrijkste waarde van dit land. Hier mag je geloven wat je wilt, orthodox zijn of juist helemaal niet religieus”, aldus Asscher. De minister wil dat er actie wordt ondernomen tegen de moskee.

Telegraaf >>

NRC: moskee in Utrecht-Overvecht radicaliseert

De Al Fitrahmoskee in de Utrechtse wijk Overvecht is volgens NRC een kweekvijver voor jihadisme. De krant sprak met een paar mensen die lessen volgden in de moskee.

01Kinderen en jongeren wordt een afkeer van de Nederlandse samenleving aangeleerd. Hun wordt geleerd dat zij hun hoofd moeten afwenden als zij een te schaars geklede vrouw zien of een kerk.

Om islamitische kinderen beschermd te kunnen opvoeden, heeft Al Fitrah de afgelopen jaren zeker zes organisaties opgericht. Zo heeft de moskee een eigen kinderwebsite, een eigen voedselbank en een afdeling voor meisjes en jonge vrouwen waar wordt geadviseerd om bij gezondheidsproblemen alleen op Allah te vertrouwen en niet op de Nederlandse gezondheidsinstellingen.

NOS >>

(Plaatjes van facebookpagina van Al-Fitrah basisschool, indoctrinatie kun je niet vroeg genoeg mee beginnen …)

Jodenhaat op hun you-tube kanaal:

01

Straf voor de ongelovigen:

01

 

01

 

01

 

Hoe voed ik mijn kind op in Nederland? – Shaykh Suhayb Salam

Vanaf 14.00:

Wij leven in een niet-islamitisch land waar wij continu bestreden worden zonder dat wij dat weten. En soms weten we dat, wanneer Wilders weer zijn grote mond opzet. Het eerste dat met jouw kind gedaan wordt als hij naar school gaat is dat zijn essentiële verwerkingssysteem kapot gemaakt wordt. Hoe wordt dat systeem bij jouw kind kapot gemaakt? Door hem duidelijk te maken iedereen is gelijk; moslims, Joden, christenen, allemaal gelijk. Waarom? Omdat de islam ons het tegenovergestelde zegt en ons leert. De islam leert ….

Vanaf 20.30 Tekenfilms zijn slecht want daar wordt boedhisme in naar voren gebracht.

Vanaf 22.00 Homoseksualiteit wordt in hem geplant (het kind).

Vanaf 28.15 Dat er moslims zijn en dat er kufar zijn. Dat de kufar naar de hel gaan en de moslims naar het paradijs. Zo maak je hem ook bewust dat er goede mensen zijn en slechte mensen zijn.

Vanaf 36.45 Homoseksualiteit is vies.

Vanaf 37.00 Onze kinderen krijgen zelfs op islamitische scholen de theorie van Darwin.

Nou Asscher, ga je nou eens wat doen? Check die websites van ze, lees hun facebook, bekijk hun filmpjes. Klaag ze aan, veroordeel ze en sluit de tent.

 

 

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  IEDEREEN MET EEN GEZOND VERSTAND WEET HET ONDERHAND!

  Like

 2. Kijk naar het gezicht van Asscher, dat is toch een Volkomen Vol-Idioot, dat ziet eenieder.
  Ikzelf heb in een artikel naar het O.M. geschreven, dat een bestuur van een moskee, die een mosselmalloot voor haatzaaien heeft uitgenodigd niet worden bezocht of vragen krijgen gesteld ! Waarom ?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 22/12/2015 om 09:31 //

  Wanneer worden alle Nederlanders wakker?
  Wanneer krijgt iedere Nederlander tussen de oren dat
  islam niks anders is nazisme met een god.???

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: