moslima met bombuik

Nou zijn moslims niet erg creatief. Kunst en wetenschap en zelfstandig denken zijn zo ongeveer verboden in islam. Daarom is de EU er ook zo dol op. Maar als het aankomt op martelingen en bomaanslagen plegen dan blijkt keer op keer dat nog niet alle hersencapaciteit uitgeschakeld is.

Islamitische Staat brengt mensen om door met tanks over ze te rijden, de te verdrinken in kooien, ze in een bootje de zee op te sturen dat vervolgens ontploft, ze te laten knielen op landmijnen, ze met raketwerpers in stukken te knallen, ze op te blazen met bomgordels.

Bommen verstopt in cassetterecorders, flesjes shampoo, onderbroeken, schoenzolen, de ingewanden van honden en pasgeboren babies, en de nieuwste:

Vrouw met nepbuik beschuldigd van terrorisme

01MONTPELLIER – Een jonge vrouw die een nepbuik in huis had, is donderdag in het Zuid-Franse Montpellier beschuldigd van terrorisme, meldden Franse media. De 23-jarige tot de islam bekeerde Camille bleek tijdens een onderzoek naar een terreurdreiging een nepbuik te hebben waarmee iemand de suggestie kan wekken zwanger te zijn.

De politie verdenkt haar ervan de ‘buik’ met springstof te willen vullen om een aanslag mee te (laten) plegen. De van top tot teen gesluierde Camille is getrouwd met een Fransman van Tsjadische komaf die ook als terreurverdachte is aangehouden.

Telegraaf >>

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on moslima met bombuik

 1. G.Deckzeijl // 25/12/2015 om 04:44 //

  Dat die moslimTRUT op tijd door de mand viel is prima, maar wat komt daarna?
  Gaan ze iedere vrouw die zwanger is controleren, wedden?
  Wat beroerd dat ze in 1878 niet doorgezet hebben.
  Onderaan… http://tinyurl.com/pkag3eu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: