MH-17, mag ik even, heel kort?

Het lijdt geen twijfel dat de regering Rutte steen op steen stapelt in de hoop de allerbovenste steen op de alleronderste te stapelen.

Als je vanaf dag één elke vorm van repatriëring van lijken en goederen gedwarsboomd hebt. Timmermans leugenjankverhalen op liet hangen (beertje, ring) om maar Rusland te framen.

Als je nog niet de radarbeelden wilt hebben…

Dan is duidelijk dat 200 landgenoten met een doel de dood ingestuurd zijn. Dit was geen ongelukje. De belangen waren te groot. Het past in de voortdurende neo-con-oorlog tegen de Russen; Brezinskie’s Grand Chessboard.

B9FhOaACAAAsnus

En vergeet niet dat het een VVD-er was die daar met zijn ‘vingertje’ stond te wijzen op Maidan:

VanBaalen

En dat het Rutte zelf was die aanwezig was bij de schaliegasdeal die in de rest van Europa verboden zou zijn vanwege milieu-geneuzel.

En dan heeft nog helemaal niemand het over de rijkste landbouwgronden ter wereld, in een steeds sneller overbevolkt rakende wereld, waar voedsel dus steeds duurder zal worden (en inzet van oorlogen).
Om u een idee te geven hoe groot Oekraïne is:

easterneuropemap

Geen idee van wie deze video is, maar gaat over de landbouw en hoe het land goedkoop overgenomen kan worden door westerse investeerders. Wat een ideaal gebied voor de Nederlandse landbouw die hier al decennia elk jaar meer restricties (door de EU) opgelegd krijgt. Dat u even begrijpt waar het hier om gaat; landbouwgronden.

Besef ook dat, met de gaande bevolkingsexplosie, voedsel een steeds waardevoller en strategischer product wordt…

Screenshot uit filmpje hieronder van boerderijen in de Oekraïne die door een of andere amerikaan beheerd (of whatever) worden:

KnipselHet filmpje:

Als we deze belangen, onder andere, verbinden met de imperialistische neigingen van de EU. Heel Noord-Afrika, Barcelona verklaring.

01

ideetje van Frankrijk zoals duidelijk

Turkije, hoeft geen betoog. Georgië, Moldavië, Oekraïne, zie GeenPeil. Dan is duidelijk dat hier een imperium/Rijk bezig is dat overal volkomen maling aan heeft. Die 200 doden waren ingecalculeerd, met opzet zo u wilt, om een gewenste geo-politieke agenda acceptabel te maken bij de bevolking. “U moet Rusland haten, want wij willen hun invloedssfeer inpikken.” Jammerdebammer dat dat inhoudt dat we zaken moeten doen met islamofascisten en u daar aan uitleveren, zei de cynische politicus.

En dat is wat Rutte is.

Nederland is al jaren het braafste jongetje van de klas. Als je iemand zoekt om zijn eigen burgers af te laten schieten om die andere gas- en olieleverancier dan jouw favoriete arabo-fascisten zwart te maken kan ik me geen huichelachtiger en geschikter jongetje voorstellen.

LUL:

Iedereen die ook maar het idee heeft dat Rutte überhaupt ook maar welke steen boven zou willen krijgen, die wens ik een overdosis champagne zo meteen.

MH-17 >>

Oekraïne >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on MH-17, mag ik even, heel kort?

 1. G.Deckzeijl // 25/12/2015 om 09:40 //

  Mee eens!

  Liked by 1 persoon

 2. Cale // 26/12/2015 om 22:14 //

  Oekrainese mafia, lees regering, verkoopt momenteel landbouwgrond door de bovenste laag vruchtbare grond met treinladingen te verschepen naar Duitsland en andere landen. En wordt dus gekocht door een “legale” EU mafia. Een al met al gigantische operatie die buiten het nieuws wordt gehouden en die de Oekrainse landbouw ten gronde richt. Met honger, opstand en nog meer oorlog als gevolg in dat land. De grenzen naar de EU staan inmiddels open dus maak je borst maar nat: Heel west Oekraine zal richting EU vertrekken, geloof me maar.

  Liked by 1 persoon

 3. Onze democratie is al heel lang geleden overleden en wij hebben daarvoor in de plaats gekregen een regering die precies doet wat de elite hen opdraagt. In dit geval Amerika die ook veel te veel en grote balangen heeft in de Oekraine. De onderste steen zal nooit door Rutte naar boven gebracht worden. Dit kan alleen maar als we zelf op onderzoek uitgaan en dit aan de burger bekend maken zodat een nieuw bewust zijn gecreert wordt. Een bewustzijn dat laat inzien dat we als schapen behandeld worden maar dat we met z’n allen veel meer macht heben dan de kleine eliteclub die ons dagelijks zoveel elende veroorzaken. Mensen wordt wakker en zie wat er gebeurt.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: