IJzingwekkend: weduwe Bataclan-terrorist schrijft hoe trots ze is op haar man

De weduwe van Samy Amimour, de Franse terrorist die deelnam aan de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan en er ook de dood vond, onthult in een reeks e-mails aan een kennis hoe fier ze is op haar man. De Française van 18 jaar doet dat in kille, ijzingwekkende bewoordingen: “Ik heb mijn man aangemoedigd om het Franse volk, dat zoveel bloed aan de handen heeft, te terroriseren. Ik benijd hem heel erg, ik was graag bij hem geweest om me ook op te blazen”, schrijft ze.

“Ben je geschokt door de aanslagen? LOL. Eén van de kamikazes in Bataclan was mijn echtgenoot Samy Amimour. Hij heeft zich opgeblazen. Wil je nog altijd flaneren in Parijs?”, schrijft ze op 16 november uitdagend. Ze verklaart ook dat ze “zo trots” is op haar man. “Oh, ik ben zo gelukkig”, schrijft ze.

HLN >>

Nieuwe details over aanslagen Parijs brengen wederom gruwelijke elementen aan het licht

Nieuwe details over de aanslagen in Parijs belichten nogmaals de gruwel van die ene warme vrijdagavond in de romantische Franse hoofdstad. Le Figaro kon de laatste conclusies van het onderzoek inkijken en onthult enkele opvallende nieuwe elementen. Opnieuw pijnlijke puzzelstukken. Zo staat er volgens Le Figaro in de conclusies dat de terroristen van de Bataclan onschuldige concertgangers voor de ramen en deuren plaatsten als menselijk schild. De jihadisten probeerden ook volhardend het Stade De France binnen te dringen, en er zijn meer dan 400 schoten afgevuurd bij de getroffen terrassen.

De Morgen >>

Er is maar één manier om mohammedaans terrorisme in Europa voorkomen; niet één mohammedaan toelaten en de reeds aanwezigen repatriëren.

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on IJzingwekkend: weduwe Bataclan-terrorist schrijft hoe trots ze is op haar man

  1. En korte metten maken met diegene die hiervoor verantwoordelijk is !

    Like

  2. jungleelephant // 29/12/2015 om 00:53 //

    Ik ben het hartgrondig met u eens:alle mohammedanen moeten terug naar waar hun roots liggen!Ook die hier geboren zijn!Misschien wel juist zij als eersten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: