islam in Europa: Nieuwjaar vieren in Brussel is onmogelijk

Bukken en buigen voor islam

Zo makkelijk wint de jihad van het stelletje droplullen dat momenteel de baas speelt over dit continent. En dan heeft Brussel nog wel hele strenge maatregelen genomen. Zo mag je geen glazen mee op straat nemen. Alsof proostende mensen het probleem zijn en niet de djellaba’s en bomburka’s.

Geef eens toe dat de islam het probleem is stelletje niksnutterige landverkwanselaars. Politiek correcte ontkenners van wat er speelt. Het is de islam die ons naar het leven staat. Niet het christendom, niet het Jodendom, niet het Hindoeïsme (al zijn die ook niet lekker, kastestelsel), niet het Boedhisme. Het is de islam.

Dan hoef je geen glazen te verbieden, maar dan moet je simpelweg moslims verbieden. En wel hierom:

01

Dan hoef je geen oude blanke westerse vrouwtjes te controleren bij het vliegveld met de ongelooflijke kutsmoes dat je niet mag discrimineren. Je moet discrimineren, onderscheid maken wie wel en wie niet tot een risicogroep behoort. Je weet toch welke groep voor problemen zorgt. Controleer die dan. Geef ze maar gebiedsverboden, vliegverboden, beroepsverboden. Laat ze niet meer toe waar ze gevaarlijk kunnen zijn en begin eindelijk met dat hoognodige remigratieprogramma.

Nieuwjaarsvuurwerk Brussel afgelast om terreurdreiging

De vuurwerkshow en andere oudejaarsfeestelijkheden die in het centrum van Brussel zouden worden gehouden, zijn afgelast. De Brusselse burgemeester Yvan Mayeur zegt dat de beslissing woensdagavond is genomen na overleg met onder meer de minister van Binnenlandse Zaken.

Alle grote Nederlandse steden zijn door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) gewaarschuwd voor mogelijke aanslagen.

Volkskrant >>

Ja maar, ja maar, ja maar, Dickie Schoof toch, er zaten toch geen mohammedanen terroristen tussen de vluchtelingen, hoe kan dat dan?

Belgium terror alert cancels Brussels New Year fireworks

BBC >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on islam in Europa: Nieuwjaar vieren in Brussel is onmogelijk

 1. G.Deckzeijl // 31/12/2015 om 08:35 //

  Nog maar een keer, voor het DOMME VOLK* moet kunnen op 31-12.

  *>>

  Like

 2. En hier precies hetzelfde verhaal.

  De politie van Moskou heeft het oudejaarsfeest op het Rode Plein van Moskou afgezegd. De reden is de bezorgdheid vanwege een mogelijke terreuraanslag. In Berlijn vindt het geplande feest bij de Brandenburger Tor echter wel gewoon plaats.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/29/terreurgevaar-moskou-sluit-rode-plein-voor-oudejaarsfeest/#more-105229

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Bukken en buigen voor islam | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: