Militairen schieten op verkeerde doel; auto in plaats van jihadcommandocentrum

Hoe gek ben je ook wel niet als je de kazernes van de vijand gaat lopen bewaken in plaats van ze met de grond gelijk te maken. Alsof er moskeeën aangevallen worden. Onzin. Maar na elke moslimmisdaad janken de mohammedanen dat zij het slachtoffer zijn. En de omgekochte westerse regeringen slikken dat voor zoete koek.

Als ik “kerken aangevallen in Frankrijk” google krijg ik “Ongeveer 522.000 resultaten (0,55 seconden) ”

Als ik “moskeeën aangevallen in Frankrijk” google krijg ik “Ongeveer 37.500 resultaten (0,43 seconden) ”

Duidelijk ?

En dan gaat het er over dat er eens een varkenskop neergelegd is, en daar gaat echt niemand dood van en stort het gebouw ook niet van in. Zo kennen we de jank- en huillims weer die bij elke tegenslag discriminatie en racisme roepen terwijl ze in hun eigen landen overal de totale apartheid hebben ingevoerd en dat hier ook nastreven.

Militairen openen vuur op auto bij moskee in Frankrijk

Meerdere mensen zijn gewond geraakt toen een militaire patrouille bij een moskee in de Franse stad Valence vrijdag het vuur opende op een auto die hen leek te willen rammen. Dit meldden Franse media.

De militairen die de moskee bewaakten, sommeerden de auto te stoppen. Toen de bestuurder dat niet deed, opende de patrouille het vuur op het voertuig, aldus de krant Le Parisien. De bestuurder en een andere persoon in de auto raakten gewond.

Volkskrant >>

Niet dat ze niet op die auto hadden moeten schieten natuurlijk. Maar als ze in de eerste plaats niet de bewaking op zich hadden genomen van één van de commandocentra van een vijandige entiteit dan was er niks gebeurd. En als de franse overheid niet zo stom geweest was om nazi-propaganda-bureau’s toe te staan, dan was er ook niks aan de hand geweest.

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Militairen schieten op verkeerde doel; auto in plaats van jihadcommandocentrum

  1. G.Deckzeijl // 03/01/2016 om 00:33 //

    @Bert
    LOL.!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: