Marcouch’ landingsleger zet voet aan Europese wal

‘Meer vluchtelingen uit Marokko en Algerije’

Na de grote instroom van vluchtelingen uit landen als Syrië, ziet Griekenland ook steeds meer migranten uit Marokko en Algerije binnenkomen. Dat heeft de Griekse onderminister voor Migratie Ioannis Mouzalas zaterdag gezegd tegen de krant Eleftheros Typos.

Mouzalas wijst de kritiek af dat Griekenland zijn grenzen niet goed bewaakt. ,,Landsgrenzen kun je uitstekend bewaken. Op zee, als een boot zinkt, is er geen andere keus dan de mensen te redden.”

Telegraaf >>

Je zou ze ook kunnen laten verzuipen. De voorbeelden van landingslegers die geheel of gedeeltelijk verzopen zijn, zijn legio. Groot voordeel daarvan is dat het afschrikwekkend werkt en er dus minder zullen volgen in de toekomst. Of je sleept die bootjes terug naar de Turkse kust zoals Australië doet en daar probeert helemaal geen enkele mohammedaan meer te infiltreren de laatste tijd. Nog beter is om die bootjes gelijk te kelderen als ze de Turkse kust verlaten. En nóg beter is natuurlijk om eindelijk Constantinopel terug te veroveren en de ottomanen terug te schoppen naar de mongoolse steppen waar ze vandaan komen. En die ottomanen zijn er zelf ook niet vies van om zo af en toe wat mensen te verdrinken. Toen ik eens in het Topkapi paleis was, werd het volgende verhaal me door een gids met groot plezier verteld:

From his early youth, the Ottoman Sultan Ibrahim I “The Mad” (±1616-1648) had been locked up in the “Cage”, a large building without windows. When he was finally proclaimed Sultan, he sought compensation for his lost years, indulging in debauchery with an endless supply of fresh virgins. One day, however, he had his entire harem of 280 women thrown into the Bosporus, tied up in weighted sacks. He became known as “The Crazy One”. Bron >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Marcouch’ landingsleger zet voet aan Europese wal

 1. Horatius // 03/01/2016 om 10:46 //

  Instroom van vluchtelingen – migranten – asielzoekers etc.

  Nog steeds worden deze termen gebruikt door de media, terwijl een redelijk normaal denkend mens allang in de gaten moet hebben dat het hier gaat om een regelrechte invasie.
  Die z.g. vluchtelingen hebben inmiddels via hun sociale media wel door dat ze hier niet echt welkom zijn.
  Zij weten donders goed dat er vanuit de gewone bevolking veel verzet is tegen hun komst en toch komen er zelfs bezettingstroepen vanuit Marokko en Algerije (waar geen oorlog is) want de buitengrenzen staan nog steeds open en zullen open blijven.

  Griekenland (om in termen van Winston Churchill te spreken; de weke onderbuik van Europa) vangt ze op en stuurt ze daarna regelrecht door naar de verzorgingsstaten van West-Europa.

  De grote vraag is; wanneer wordt de limiet bereikt dat de autochtone bevolking het Recht op Zelfbeschikking daadwerkelijk in eigen handen gaat nemen. Want op Merkel en Juncker etc. hoeven we niet te rekenen i.v.m. een noodzakelijke koerswijziging om totale chaos en ontwrichting van onze Westerse samenleving te voorkomen.

  De discussie in Nederland over dit urgente probleem wordt volledig beheerst door de uiterst provocerende uitspraken van Eberhard & Diederik (schaduw op hun pad!) die ons volk wil uitleveren aan de nukken en grillen van de religieuze baardmannen en andere duistere profiteurs.

  Het kan ook anders, want in Hongarije wordt de wil van het gewone volk naadloos uitgevoerd door hun premier Viktór Orbán die hier wordt verguisd door onze ‘democratische’ politici m.u.v. Geert Wilders.

  Wanneer is de maat vol? vraagt de bezorgde autochtoon.

  Als we zelf massaal in de rij staan voor de voedselbank, in iedere stad en dorp een moskee gebouwd is, de sharia-politie de orde handhaaft, ons Koningshuis voor onbepaalde tijd in Argentinië verblijft, het spaarvarken per decreet is verboden en de boerka het straatbeeld beheerst.
  Helaas is het dan te laat om nog corrigerende maatregelen te treffen.

  En Eberhard & Diederik?

  Die hebben op tijd de wijk genomen naar de VS en genieten daar van hun welverdiende zilverlingen.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // 04/01/2016 om 00:44 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: