Saoedi-Barbarië executeert 50 man, niet genoeg voor Willem-Alexander om te komen vieren

 

De Tweede Kamerleden Harry van Bommel (SP) en Sjoerd Sjoerdsma (D66) hebben de executies in Saudi-Arabië aan de kaak gesteld bij minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders.

Koenders zal op dit moment nog niet apart reageren op de kwestie. Er wordt wel gewerkt aan een reactie op Europees niveau, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken zaterdag. Parool >>

 

Vragen over executies

Ook vragen ze of Koenders denkt dat er sprake is geweest van eerlijke rechtsgang. Verder willen ze weten of de minister bereid is tegen Saudi-Arabië zijn zorgen uit te spreken over de doodvonnissen. Sjoerdsma stelde een maand geleden de dreigende executies al aan de orde bij het kabinet. ,,De kans dat Nederland zoiets in zijn eentje kan voorkomen, lijkt me niet erg reëel. Maar het wordt tijd voor een zichtbaarder standpunt, zeker nu Nederland het Europees voorzitterschap heeft”, zegt hij nu. Telegraaf >>

Willem komt pas langs als je er minimaal 100 onthoofdt:

01

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Saoedi-Barbarië executeert 50 man, niet genoeg voor Willem-Alexander om te komen vieren

 1. Uit mijn repertoire !
  .

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // 03/01/2016 om 11:03 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like


 3. (gepikt bij Bron vandaan)

  Like

 4. G.Deckzeijl // 03/01/2016 om 12:31 //

  @wauso, 08:44
  Oud nieuws.

  Like

 5. Theo van Ewald // 04/01/2016 om 00:19 //

  Ik snap het probleem niet. 100, 200, 10000 executies. Who cares?
  Verheug u liever over het ongeluk dat hen treft!

  Like

 6. @Theo van Ewald // 04/01/2016 om 00:19

  Vanzelfsprekend. En die zogenaamd ‘vredige’ shia-sjeik-imam, om wie Iran de ambassade van de SA in de fik zette, keurde gewoon de aanslagen op de Twin Towers goed. Niks vreedzaam dus.

  Maar, waar het wel om gaat, is dat wij dit gedrag hier niet willen, ook niet als hoofd mensenrechtenraad VN. Elk beetje slechts dat we de SA aan kunnen wrijven moeten we vooral doen. Dat is de enige manier om ooit tot een totaalboycot van dat land te komen en hopelijk tot dit:

  #Mekka

  Like

 7. G.Deckzeijl // 04/01/2016 om 08:24 //

  Hadden ze toen de boel maar in puin gegooid…
  Maar ja, als hadden komt is hebben te laat.
  https://fubar.mobi/2015/10/30/flaubert-2/

  Like

 8. BAGGER
  Wat is bagger, het kan stinken als een volgelopen sloot die wordt uitgebaggerd en het ligt op de kant, metaan en ander vergane resten staan bloot aan de buitenlucht en dringt diep door in de neusgaten. Bagger is ook de handel met bepaalde belangen. Als het Koningshuis met een delegatie op bezoek gaat in SA dan zijn er grote BAGGERbelangen mee gemoeid maar ook andere belangen, soms ook belangen die we niet mogen weten (Bilderberggroep), SA investeerd steeds meer in Europa. Bagger en nog eens Bagger. Kom ik op een maatschappij die dit soort Bagger behartigt en er miljoenenopdrachten mee binnen sleept. De Baggermaatschappijen. Wij zijn groot in baggeren en waterbeheersing. Vandaar. Vandaar dat in tientallen jaren een nieuwe wereldrijk is ontstaan uit het niets. Met opgespoten zand en kanalen graven zijn er miljoenen naar Nederland gesleept. Het Palmeiland in de Arabische zee is uit het niets verrezen en herbergt alle rijkdom die je maar kunt bedenken. Nederlanders zijn groot met BAGGEREN ondanks de vieze stank die eraan kleeft en vrijkomt. Geld stinkt niet en Nederlandse werkbezoeken moeten wat opbrengen. Was het ook niet KPMG die daar met de boeken fraudeerden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: