Turkije; vorige week werd de Kerstman gedwongen bekeerd tot de islam

 

 

En dat land wil de EU bij de EU. Dat land wordt beloond met 3 miljard voor de genocide op de Yezidi’s en de Koerden, terwijl ze die op de Armeniërs, Assyriërs, Grieken en Zuid-Oost Europeanen categorisch ontkennen. Hitler zei ooit: “if they can pull it off, unnoticed. Dan kunnen wij dat ook.” Het pakte iets anders uit; Duitsland draagt een eeuwige last en wil dat repareren door opnieuw met de ottomanen samen te werken en voor de zoveelste keer Europa in de hens te steken. De Turken genocideren lustig voort en mieteren elk commentaar onbeschaamd in de Bosporus.  Die 3 miljard waren bedoeld om de ottomaanse kolonistenstroom af te remmen (volgens de leugenaars van de EU), terwijl iedereen die de geschiedenis bekijkt kan zien dat het enige doel van Ottomaniakistan al 1000 jaar is om Europa te veroveren. 100 jaar geleden bestond de bevolking van Turkije nog voor 25% uit christenen, nu zijn die doodvermoord tot minder dan 1%. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de ottomaniakken niet hetzelfde doel hebben als altijd als zij dankzij Merkel Europa mogen betreden. In beide vorige door Duitsland gestarte wereldoorlogen stonden de ottomanen ook aan de kant van Duitsland. En ook toen was het gezamenlijke doel Rusland. En ook toen begon het met de vernietiging van Oekraïne. De huidige Duitse EU is niets anders dan de voortzetting van dat immer sluimerende Duitse streven naar Ostraum. Weer zijn de Duitsers -Wir schaffen das-  het probleem, en doen de Turken van harte mee met de poging ons continent in het verderf te storten. Deze notoire christenmoordenaars hadden vorig jaar nota bene de Kerstman ter dood veroordeeld, en omdat het saai is dat elk jaar te doen, hebben ze hem zich dit jaar tot de islam laten bekeren. Je kan het werkelijk niet bedenken qua gekte, maar wij zijn dan ook geen islamieten.

Todays Zaman:

Turkije; vorige week werd de Kerstman gedwongen bekeerd tot de islam

Mannen, aangekleed als Janitsaren (u weet wel, die elite-moordkorpsen van de Turken die samengesteld waren uit ontvoerde christelijk jongetjes die dan vervolgens hun eigen geboortedorpen uit moesten moorden) joegen de Kerstman door de straten in een publiek spektakel waarbij Kerst en Oud- en Nieuw belachelijk gemaakt werden, en waar aan het eind de Kerstman zich bekeerde tot de islam.

De Kerstman werd voor een ‘qadi’  geleid, een islamitische rechter uit de ottomaanse tijd, en hij werd gevangen genomen door Janitsaren, ottomaanse elite-jihadisten.

Het theaterstuk, opgevoerd door de grote turkse islamitische eenheidspartij, BBP, in de provincie Bolu, belicht de anti nieuwjaars sentimenten in de turkse maatschappij omdat het gezien wordt als iets christelijks.

Volgens sommige turkse media hebben sommige turkse districten zelfs de viering van nieuwjaar helemaal verboden. (dat wordt nog leuk als volgend jaar 80 miljoen Turken Europa in en uit mogen wandelen).

De voorstelling dit jaar komt na iets soortgelijks vorig jaar van de BBP toen de Kerstman door de straten werd gejaagd en uiteindelijk voor de sultan moest verschijnen en verbannen werd.

Dit jaar had een soortgelijk thema. Dit keer moest de Kerstman voor de ‘qadi’ verschijnen ipv. de sultan. Mahmut Alan, voormalig provinciebaas van de BBP speelde de qadi en vroeg de Kerstman waarom die op de vlucht was. De Kerstman antwoordde dat ze de geboorte van Jezus vierden, rode kleren droegen, en wat alcohol dronken. De qadi vroeg toen twee burgermennekes uit het publiek of ze daar moeite mee hadden. Die antwoordden dat ze er geen last van hadden omdat de Kerstman hun tenslotte niet actief trachtte te bekeren. Dus liet de qadi de Kerstman gaan dit keer.

Verbaasd door die beslissing, zei de Kerstman dat die gehoord had dat de Turken barbaars waren. De qadi antwoordde dat er in islam geen barbarisme of geweld mogelijk was. Tot tranen toe geroerd bekeerde de Kerstman zich tot de islam door de shahada op te zeggen (allah bestaat niet en er is geen groter stuk kamelenstront dan de kinderverkrachtende massamoordenaar mohammed).

Via:

http://www.todayszaman.com/national_santa-chased-converts-to-islam-in-anti-new-year-celebration-demonstration_408389.html

En daar staat ook de headerfoto die ik niet mag plaatsen.

 

(oh ja, en hier heb ik er schijt aan, zie de disclaimer)

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: