Duitsers slaan massaal pepperspray in. Burgerwachten in Duitsland en Finland

Na de rellen en aanrandingen tijdens nieuwjaarsnacht in en rond het station van Keulen kopen Duitsers zich massaal pepperspray. Ook de vraag naar andere verdedigingsmiddelen die zonder vergunning aangeschaft kunnen worden, is sterk gestegen. In die mate zelfs dat de wapensector zich zorgen maakt, schrijft de krant Die Welt.

HLN >>

01

Burgerwachten in Duitsland en Finland om “onze vrouwen” te beschermen

Na de golf van aanrandingen is in Duitsland een burgerwacht opgericht. Doel is om “onze vrouwen” te beschermen tegen migranten. Meer dan negenduizend mensen hebben zich intussen al aangesloten bij de gesloten Facebookgroep ‘Einer für alle, alle für einen…Düsseldorf passt auf’ (Een voor allen, allen voor een… Düsseldorf beschermt; nvdr). “We willen de straten veiliger maken door onze aanwezigheid”, klinkt het. De politie keurt het initiatief af. “Als je iets ziet gebeuren, mag je dapper optreden. Maar zelf op zoek gaan naar overtreders is geen job voor burgers.”

In Finland kennen ze dit fenomeen al enkele maanden. Groepjes mannen zijn al in verschillende steden opgemerkt  in de buurt van asielcentra, ongewapend weliswaar. De meesten noemen zich ‘Soldaten van Odin’, genoemd naar de god van de oorlog in de noordse mythologie. Op foto’s dragen ze donkere vesten met de kenmerkende initialen ‘S.O.O’. Volgens de politie hebben verschillende leden banden met extreemrechtse en zelfs nazistische groeperingen. Op hun website keren ze zich tegen de “islamitische indringers” en roepen ze landgenoten op om hen bij te staan.

“Zelf straatpatrouilles organiseren, getuigt van een extremistische ingesteldheid”, liet de Finse minister van Binnenlandse Zaken gisteren optekenen

HLN >>

“Zelf straatpatrouilles organiseren, getuigt van een extremistische ingesteldheid”

Jullie hebben je recht tot zeiken verspeeld. Eerst een mohammedaanse invasie uitlokken, vervolgens in Den Haag de salafistische straatmilities van Von Aartsen toestaan, dan ben je zelf alle grenzen overgegaan. Dan mogen burgers zich zelf verdedigen. Zeker daar jullie niet van plan zijn te import van mohammedaanse massaverkrachtingsbendes te stoppen.

So:

Up yours !

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Duitsers slaan massaal pepperspray in. Burgerwachten in Duitsland en Finland

 1. HET RECHT VAN ZELFVERDEDIGING MOET ALTIJD OVEREIND BLIJVEN, ALS DIT JOUW EIGEN PERSOON JE VROUW OF JE KIND BETREFD. Een ander helpen die in nood komt te verkeren door import mag ook zeker niet worden veroordeeld.

  Like

 2. jungleelephant // 08/01/2016 om 23:25 //

  “De politie keurt het initiatief af”?????Ze hebben zelf toegegeven dat ze het niet aankonden en bang waren,dus laten zij heel gauw hun mond houden en blij zijn met iedere hulp die aangeboden wordt!

  Like

 3. G.Deckzeijl // 09/01/2016 om 00:04 //

  Ik heb ze nooit vertrouwd.

  Pliesie-grabbelton: http://tinyurl.com/jyek4bw

  Like

 4. L. Hinnus // 10/01/2016 om 15:15 //

  Met dank aan van Aartsen, als het voor de Islamieten is toegestaan, is er voor Nederlanders ook geen enkele beperking om burgerwachten op te richten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: