Na Duitsland, Finland, Zwitserland ook massaverkrachtingen in Oostenrijk #Salzburg

 

Ook aanrandingen in Finland, Zwitserland en Oostenrijk

Ook in Finland, Zwitserland en Oostenrijk zijn vrouwen naar de politie gestapt met klachten over seksuele vergrijpen tijdens Oud en Nieuw. De politie van Helsinki zou naar eigen zeggen een tweede ‘Keulen’ hebben voorkomen.

Ook vanuit Zwitserland meldde donderdag de politie seksuele agressie op oudejaarsavond. Volgens de Zwitserse politie zijn tientallen vrouwen die deelnamen aan een groots straatfeest in Zürich het slachtoffer geworden van diefstal. Zes van hen verklaarden bovendien ook seksueel te zijn lastig gevallen door verschillende mannen met een donkere huid.

In Oostenrijk hebben diverse vrouwen zich beklaagd in Salzburg. Dat het zo lang heeft geduurd voor het tot klachten kwam, heeft volgens een politiewoordvoerster te maken met de massale media-aandacht voor de gebeurtenissen in Keulen. Er wordt nu nagegaan of de aanrandingen mogelijk gecoördineerd zijn geweest.

Volkskrant >>

islam-verkrachting

Ook in Oostenrijk, Zwitserland en Finland vrouwen belaagd tijdens nieuwjaarsnacht

De veronderstelde feiten in Oostenrijk vonden plaats in Salzburg. Dat het zo lang heeft geduurd voor het tot klachten kwam, heeft volgens een politiewoordvoerster te maken met de massale media-aandacht voor de gebeurtenissen in Keulen. Nagegaan wordt nu of de aanvallen, net als in Keulen, gecoördineerd waren.

Tientallen vrouwen die in het Zwitserse Zürich deelnamen aan een groots straatfeest zegden aan de politie dat ze het slachtoffer werden van een diefstal. Zes onder hen verklaarden dat ze ook seksueel werden lastig gevallen door verschillende mannen met een donkere huid.

Uit het grootste station van Helsinki, waar zich zo’n 1.000 voornamelijk Iraakse asielzoekers verzameld hadden, waren ook klachten gekomen. Drie verdachte asielzoekers werden opgepakt. “Dit is een totaal nieuw fenomeen voor Helsinki”, zei adjunct-commissaris Ilkka Koskimaki aan het Franse persbureau AFP. “Dit hebben we de voorgaande jaren nooit meegemaakt.”

HLN >>

01

En ook Bielefeld kan aan de lijst toegevoegd worden

Köln, Hamburg, Stuttgart – und nun auch Bielefeld: Auf dem Bielefelder Boulevard sollen sich in der Neujahrsnacht ähnliche Übergriffe abgespielt haben wie in Köln. Frauen berichten von Männern, die ihre Opfer festhielten, sexuell belästigten und beklauten.

 

In der Silvesternacht gab es offenbar auch auf dem Bielefelder Boulevard und in einer Diskothek gezielte Belästigungen von Frauen durch Männergruppen. Augenzeuginnen berichteten davon, man habe sich als Frau nicht mehr sicher fühlen können. Mehrere Männer hätten Frauen bedrängt, festgehalten oder angefasst. Das berichtet die “Neue Westfälische” online.

Ein Polizeisprecher bestätigte der Zeitung, dass es in der Silvesternacht zwischen 23.00 und 01.30 Uhr zu Problemen mit Zuwanderern am Boulevard gekommen sei. Eine Betroffene sagte dem Blatt: “Plötzlich war ich gefangen. Überall waren Männer, die mich geküsst haben, auf die Stirn, auf die Wangen, auf den Mund”, zitiert die “Neue Westfälische” eine 23-Jährige, die in der Silvesternacht mit zwei Freundinnen auf dem Boulevard unterwegs gewesen sein soll.

01

Na Duitsland en Finland nu ook door EU georganiseerde seksjihad in #Zürich

De EU-lites laten mohammedanen binnen om alle Europese vrouwen te massaverkrachten. Tweede #Keulen in #Helsinki voorkomen

Seksuele jihad in Keulen, Hamburg, Stuttgart, Bielefeld, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Freiburg

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Na Duitsland, Finland, Zwitserland ook massaverkrachtingen in Oostenrijk #Salzburg

  1. We komen steeds dichterbij een grote uitbraak van iets.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: