Reden 389 waarom je nooit een moslim(a) moet vertrouwen

Moslima loog dat ze geslagen werd om jihab na #Parisattacks

Moslims liegen al als ze ademen. Taqiyya is nou eenmaal verplicht om de grootste moord machine in de geschiedenis te verdedigen in het land van de ongelovigen. En na de aanslagen in Parijs stond de islam iets minder fijn in het nieuws. Deze moslima greep naar een populaire islamitische hobby; jezelf als slachtoffer voordoen, terwijl je tot de dadergroep behoort. Met de bedoeling islam als zielig voor te stellen en hen die nog niet onderworpen zijn als de slechteriken.

Juffie Choudhury beweerde dat ze op weg was naar het station toen er iets/iemand achter haar bewoog en dat ze geslagen werd toen ze zich omdraaide. Vervolgens was ze getraumatiseerd en durfde niet meer over straat. Getraumatiseerd kan ik me voorstellen als je klit er afgesneden is door de vrouwenmishandelaars van allah. De rest had Choudary gelogen en daar heeft ze nu 90 Pond boete voor gekregen.

Daily Mail >>

allah-deceiver

In Nederland flikken moslima’s dit soort ongein ook met regelmaat. Het is allemaal onderdeel van de voortdurende islamitische aanval op het Westen:

Voorzitter moskee Al-Fourqaan in Eindhoven VERZINT mishandeling moslimvrouw en baby

Ja, wij roepen dat gewoon. Amar Nejjar (hoi) is een leugenaar. En dat mag niet van Allah (teab), hè. Liegen. Dat worden geen 72 maagden als je boven komt straks. Waarom we dat roepen? Nou, hierom. Via Omroep Brabant:  ‘Veel moslims voelen zich niet meer veilig op straat. Dat stelt Amar Nejjar, voorzitter van de moskee Al-Fourqaan in Eindhoven. Hij trekt aan de bel na de vermeende mishandeling van een vrijwilligster van de moskee op de Woenselsestraat woensdagmiddag. Volgens Nejjar werd de vrijwilligster rond twee uur bij de Plus-supermarkt in elkaar geslagen door twee jonge mannen. “Ze kreeg klappen en haar bedekkende kleding werd van haar lichaam getrokken. Omstanders zagen de gebeurtenis en schoten de vrouw niet te hulp.” De vrouw zou een baby bij zich hebben gehad.’

Goh, ja. Dat is erg. Als het waar zou zijn. Want de volgende alinea luidt: ‘De politie zegt geen melding te hebben gehad van de mishandeling. Ook het personeel van de Plus heeft daar niets van meegekregen, zegt een woordvoerder van de supermarkt.’ Dat is dan toch wel weer gek, als het midden op de dag gebeurt, voor een supermarkt, met omstanders en alles. De uitmuntend getrainde feilloze bordeauxrode hoaxradar slaat dan wel een beetje uit, zeg maar (zie ook: de liegende niqaabdraagster)

Nieuwspraak >>

burka3

 

Heeft u hier ooit nog iets van gehoord? Uiteindelijk kon de politie geen camera beelden bekijken omdat de zeurmuts in kwestie geen aangifte wilde doen. Logisch, dan hadden ze namelijk gezien dat ook dit incident gelogen was, maar ondertussen had ze al weer schade gedaan aan alle islam-critici:

‘Daar stond ik dan, hoofddoek onder het bier’

Ze sprak in de trein met ‘een lieve Marokkaanse dame’ (27) over school, wonen in Amsterdam en andere alledaagse dingen. Een Nederlandse man ving vlagen van het gesprek op en rende op haar af toen ze op perron 2 van Amsterdam Centraal de trein uitstapte.

Voor het eerst kreeg ze naar eigen zeggen op zo’n vernederende manier te maken met racisme. ‘Je kanker moeder, we moeten eens een bom op jou gooien. Vieze vuile terrorist,’ schreeuwde de man. Hij rende weg, maar kwam terug en gooide zijn blikje bier over haar en de andere Marokkaanse dame heen. ‘Nat stonden we daar, hoofddoeken onder het bier. Ik was en ben flabbergasted.’

Parool >>

En het Parool, bekrompen stadsblaadje, zou geen leugens moeten publiceren zonder eerst te hebben gedubbelcheckt.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Reden 389 waarom je nooit een moslim(a) moet vertrouwen

  1. Gerrit Tienkamp // 09/01/2016 om 09:11 //

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: