Utrechts jihadcommandocentrum blijkt Al-Qaeda filiaal

De salafistische Al Fitrah-moskee in Utrecht onderhoudt een relatie met een aan Al-Qa’ida gelieerde instelling in Koeweit. De Amerikaanse overheid heeft eerder het verband gelegd tussen de instelling in Koeweit en terreurgroep Al-Qa’ida.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad vrijdag op basis van brieven van hoge geestelijken binnen de instelling Revival of Islamic Heritage Society (RIHS), waarvan er een is geschreven door Nayef al-Ajmi, voormalig minister van Justitie en Islamitische Zaken in Koeweit.

Elsevier >>

En zoals gebruikelijk weigert Dick Schoof weer om in te grijpen:

01

De zoveelste mohammedaanse kazerne in Nederland die door terreurstaat Koeweit gefinancierd wordt …

Deze moskee was laatst ook al in het nieuws:

01

Nog steeds staan er filmpjes op de website van deze moskee waar openlijk opgeroepen wordt tot Jodenhaat:

islam wil niet integreren, maar veroveren en onderwerpen. Overheid ontkent, negeert, kijkt weg en vindt het wel best >>

En nog steeds wordt er de minderwaardigheid gepredikt van iedereen die niet moslim is. Apartheidsfascisten mogen nog steeds openlijk hun gang gaan van Asscher:

01

Nog steeds nodigt deze moskee, ongehinderd door Schoof en Asscher martelsjeiks uit:

01

https://fubar.mobi/2015/04/08/haatimam-hier-martelsjeik-daar-de-islam-is-lief/

Ook wordt er onverdraagzaamheid jegens sjiieten gepredikt. Nou mogen ze van mij elkaars kop afhakken, maar doe dat lekker thuis en niet hier.

https://fubar.mobi/2014/06/26/sektarische-strijd-nu-ook-in-enkele-nederlandse-moskeeen/

Al-Fitrah >>

PVV stelt vragen

PVV Utrecht stelt vragen: CdK, laat de burgemeester van Utrecht de Al Qaida moskee sluiten. Onmiddellijk!

Utrechtse Al-Fitra-moskee wordt betaald door aan Al-Qaida gelieerde organisatie, GS >>

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Utrechts jihadcommandocentrum blijkt Al-Qaeda filiaal

 1. Er bestaat in Nederland een speciale brigade die als het land in gevaar is in actie kan komen. In geval van een haatiman die in België al een verbod heeft krijgt in Nederland alle medewerking omdat hij binnen de muren van een van de hokken van Satan zijn woorden verspreidt en dus geen direct gevaar is zo lijkt het. Als uiteindelijk iedere bezoeker is doordrongen van de noodzaak van het uitvoeren van de koran en iedereen weet wat ie moet doen en waar de wapens opgehaald kunnen worden op een bepaald sein via het net, dan pas zijn de rapen gaar en is het TELAAT voor deze brigade om nog actie te ondernemen om het monster te doen stoppen. De duivel krijgt alle troeven toegedeeld.

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ze hebben gewoon lak aan ons en gaan door met hun extremistische voorbereidingen! Waar blijven onze veiligheidsdiensten?

  Like

 3. jungleelephant // 10/01/2016 om 19:22 //

  Die Schoof is de totaal verkeerde man op die plaats;en dit is niet de eerste keer dat hij de fout in gaat!Hij is zo verschrikkelijk politiek correct dat het gevaarlijk is!

  Like

 4. Ans Scheenloop // 10/01/2016 om 22:24 //

  We kunnen wel blijven reageren met woorden ….maar er moet nu aktie ondernomen worden !!!!
  Voordat het te laat is !!!!

  Like

 5. Ook bij deze ontdekking mijn artikel…De Nederlandse Leeuw ontwaakt………….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 6. vervolg (ging weer iets fout)…… Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Utrechts jihadcommandocentrum blijkt Al-Qaeda filiaal | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: