Duitse politie verzwijgt misdaden door asieleisers

Hetgeen meneer ‘Onderbuik’ & mevrouw ‘Borreltafel’ wellicht reeds lang vermoeden, blijkt waar, althans bij onze oosterburen: daar instrueren politiechefs hun ondergeschikten om door ‘vluchtelingen’ gepleegde criminaliteit onder de pet te houden.

 

“Dossiers van misdrijven die worden gepleegd door daders met een buitenlandse afkomst die terechtkomen bij onze balie worden onmiddellijk terzijde geschoven”, aldus een diender uit Frankfurt. “Er zijn strikte instructies van de politietop om geen melding te maken van misdrijven die worden gepleegd door vluchtelingen. Alleen als het gaat om directe verzoeken van de media kan het worden gemeld.”

Powned >>

Ook in Nordrhein-Westfalen kent men dezelfde instructies: incidenten in en om asielzoekerscentra mogen niet worden gemeld, tenzij het azc is aangevallen door neo-nazi’s. Ook in andere deelstaten kent men deze instructies.

In 2015 waren er volgens de minister van Binnenlandse Zaken in deelstaat Saxen maarliefst “1006 aanvallen en misdaden tegen de menselijke vrijheid in asielzoekerscentra, inclusief elf gevallen van doodslag of moord.”

Slechts drie(!) van deze misdaden zijn ook bekend gemaakt. Acht gevallen van seksueel misbruik en verkrachting, waarbij voor een deel kinderen slachtoffer werden, verdwenen in de doofpot.

TPO >>

Welkom in de sharia-dictatuur van de EU.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Duitse politie verzwijgt misdaden door asieleisers

  1. bullhorn // 09/01/2016 om 19:15 //

    Welke stiekeme politieke agenda, welk achterbaks persoonlijks gewin, maakt het voor die “elite” aanvaardbaar dat er vrouwen en erger nog, jonge kinderen voor de rest van hun leven totaal verwoest worden? Hoe gaat Merkel uitleggen aan die kinderen die verkracht zijn door dit smerige TUIG, dat het volgens haar een goed idee was om misdaden te verzwijgen? Even los van het persoonlijke leed van de slachtoffers, wat is dat voor een les die kinderen moeten trekken? Lieg er maar op los want dat is goed?

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Duitse politie verzwijgt misdaden door asieleisers | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: