About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Video: Muslims Engage In Sexual Terrorism Across Europe

  1. De zwarte pest ofwel de builenpest sloop door Europa. Het jaar 1346 was het een feit en vele stierven een langzame dood. Miloenen, miljoenen mensen ontkwamen er niet aan. Hele steden werden getroffen. Hele naties gingen ten onder. Ik vergelijk dit met de vernietigende werking van de Islam als de islamisering in Europa een feit is. De pest konden we niet stoppen, er waren geen middelen tegen. Of we een zelfde uitbraak onder controle kunnen houden is nog maar de vraag. De Islam is het misschien wel onder controle te krijgen, mits we met miljoenen hier in Europa grote weerstand bieden. Het kan nog, het is nog niet te laat.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Video: Muslims Engage In Sexual Terrorism Across Europe | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: