Erdogan zaait, Erdogan oogst

Bloedbad door aanslag toeristenhart Istanbul

ISTANBUL – Door een bomaanslag in het toeristische hart van Istanbul zijn dinsdag tien doden en zeker vijftien gewonden gevallen. In de meeste gevallen gaat het om buitenlanders. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geen aanwijzingen dat er Nederlanders onder de slachtoffers zijn.

Telegraaf >>

Nou vermoed ik dat er bij een geslaagde poging om je zelf op te blazen er niet zo veel van je over blijft.

01

 

Maar toch wist de alwetende Erdogan, die ook Amerika ontdekt heeft nog voor de Vikingen en Columbus, en die algebra heeft uitgevonden en als eerste mens voet op de maan zette, al dat die vleesrestjes toebehoorden aan een Syrische IS-lim.

En Erdogan, die waarschijnlijk ook de boekdrukkunst en het internet heeft uitgevonden, zijn eerste reactie was om de media uit te schakelen. Geheel in lijn met de aanwijzingen van Frans Timmemans en Claude Juncker, die momenteel zo druk bezig zijn de Poolse mediawet te bekritiseren, omdat ze daar niet net zoveel journalisten in het cachot smijten als Erdogan die daarvoor beloond wordt met 3 miljard bovenop al die andere Europese jiziya-gelden.

Aanslag in Istanbul: ‘Mediaverbod kwam sneller dan ambulances’

Turkse media mogen niet langer berichten over de terreuraanslag in Istanbul. ‘Elk type nieuws, interviews, kritiek en andere publicaties in print, televisie, sociale media en alle andere media op internet’ is verboden.

Dat bepaalde een rechter in de Turkse stad dinsdagmiddag, meldt Hurriyet. Reden voor het publicatieverbod is de ‘nationale veiligheid’.

Elsevier >>

Voor de over het algemeen wat minder begaafde Turken moet dit wel verwarrend zijn. Ze zijn toch bevriend met IS, ze leveren toch zelf de wapens, de zoon van Erdogan is toch de heler van Syrische en Iraakse olie, terwijl zijn dochter gewonde IS-commandanten opknapt in haar ziekenhuisje?

Veel Turken zien IS niet als terroristen

ANKARA – Op de dag dat een IS-lid zichzelf opblies en tegelijk tien mensen de dood injoeg, bleek uit een onderzoek in Turkije dat bijna 10 procent van de bevolking leden van Islamitische Staat niet als terroristen beschouwt. Meer dan 5 procent van de circa 78 miljoen Turken zegt zelfs het met de acties van de extremisten eens te zijn.

Telegraaf >>

Reken er maar op dat het nog veel zotter gaat worden in Turkije en dat als gevolg daarvan wij ook de nodige islamlende over ons heen gestort zullen krijgen.  We hadden nooit toe moeten staan dat de Koerdendoder en Armeense kinderenrover Ataturk dat land weer tot één geheel smeedde nadat wij het na WO-I opgedeeld hadden.

01

Over Ataturk:

01

01

Uit: “Sabiha Gök̨cen’s 80-year-old secret” : Kemalist nation formation and the Ottoman Armenians

http://escholarship.org/uc/item/2mh3z3k6#page-129

Mustafa Kemal Ataturk: A Maniac, Psychopath and Mass-Murderer

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Erdogan zaait, Erdogan oogst

  1. Weet iemand een ingang tot de Russische media? Ik wil een aantal zaken daar gaan plaatsen. Zodat de heer Putin ze ook kan lezen.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Erdogan zaait, Erdogan oogst – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: