Niet mee bemoeien; islam slacht islam af

Top. Hek er om. Camera’s ophangen en genieten maar. Cola, nootjes en chips erbij. Rustig afwachten tot ze hun laatste kogel verschoten hebben, het laatste kromwaard versleten is en de laatste twee elkaar met blote handen vermoord hebben.

De wereld zou er een stuk veiliger  van worden. Als wij er ons niet mee zouden bemoeien, en islam niet de kans zouden geven zich te verspreiden, maar het daarentegen steeds een stukje terugdringen elke keer als die kans zich voor doet, dan zou het islamprobleem zichzelf op termijn wel oplossen. islam is niet in staat zichzelf in stand te houden. islam heeft nog helemaal nooit iets uitgevonden. Behalve de geschoren bovenlip en de djellaba, en die laatste is ook maar de vraag.

Als wij ze geen wapens leveren en niet hun olie afnemen. Afnemen is trouwens prima, betalen er voor niet. Als we niet één islamiet toelaten in niet-islamitische landen, dan roeit islam zichzelf wel uit. Als we al wapens en militaire bijstand verlenen dan moeten we dat doen waar islam op de grenzen van- of buiten islamitisch gebied vecht; de Koerden, de christenen in Nigeria, de Hindus in Kashmir, de Boedhisten in Thailand, de Serviërs in Europa (waar wij weer eens de verkeerde kant kozen). En ga zo maar door, het is een behoorlijke rij.

“Turkije doodt 200 aanhangers IS bij bombardementen”

Na de zelfmoordaanslag van dinsdag in Istanboel heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd in de buurlanden Syrië en Irak. Dat heeft de Turkse premier Ahmet Davutoglu in Ankara gezegd. Volgens hem waren de doelwitten in beide landen “bijna 500 stellingen van de terreurmilitie Islamitische Staat” en werden bij de bombardementen “200 aanhangers van IS gedood”. Enige bevestiging uit Irak of Syrië van Davutoglu’s verklaringen is er niet.

De Morgen >>

IS slaat toe in Jakarta: 7 doden en veel gewonden

Verschillende aanslagen in het centrum van Jakarta hebben donderdagmiddag zeven mensen het leven gekost. Onder hen zijn zeker vijf aanslagplegers. De terroristen hebben een band met terreurorganisatie IS. Bij de aanslagen is een Nederlander zwaar gewond geraakt. Een Candadees en een man uit Indonesië kwamen om het leven. Ook zijn er veel mensen gewond geraakt. Om hoeveel het precies gaat, is niet bekend. Persbureau AP spreekt van zeker 50 gewonden.

AD >>

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Niet mee bemoeien; islam slacht islam af

 1. Ik zoek naar andere gegevens, dat Turkije 200 man IS dood lijkt me sterk, terwijl ze oliehandel met IS bedrijven, misschien zijn het wel Koerden? Turkije liegt dat het geschreven staat.

  Like

 2. @Guardia:

  “Enige bevestiging uit Irak of Syrië van Davutoglu’s verklaringen is er niet.”

  Like

 3. Republikein // 15/01/2016 om 02:01 //

  Doorlopen mensen, er is niets aan de hand.

  Like

 4. @Guardiacivil // 15/01/2016 om 01:01

  Tip, tsjek Koerdische twitteraars.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // 15/01/2016 om 11:45 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 6. Bert // 15/01/2016 om 12:47 //

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25013378/__IS-strijder_in_Saint-Denis__.html
  Zolang die Grieken hun grenzen niet beschermen, blijft de situatie precair.
  Uiteindelijk zijn die Grieken bijna 5 eeuwen door die aanhangers van moord en doodslag geterroriseerd en moeten ze toch een keer wakker worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: