Delft: Marokkaanse jihadisten stenigen brandweer

Delftse brandweer bekogeld met stoeptegels

 

De brandweer in Delft is door een groep van 25 jongeren bekogeld met stoeptegels. Het incident gebeurde nadat de brandweerlieden waren afgekomen op een automatische brandmelding bij scholengemeenschap Hugo Grotius.

Toen de spuitgasten, na het loos alarm, terugkeerden naar de kazerne, werden ze belaagd door de groep vandalen met bakstenen. Volgens een woordvoerster van de brandweer zijn door de aanval twee rolluiken van de brandweerwagen beschadigd.

Telegraaf >>

01

Plisie >>

Jongeren Delft bekogelen brandweer met stoeptegels

Toen de brandweer terug op weg was naar de kazerne hoorden de inzittenden iets tegen de wagen bonken. Toen ze uitstapten om de schade op te nemen bleek dat ze met stoeptegels bekogeld werden door een groep van zo’n 25 jongeren. Die sloegen snel op de vlucht. De brandweermensen zouden meteen aangifte hebben gedaan bij de politie.

De school zou al een aantal namen van verdachten hebben maar er is nog niemand aangehouden. Tegen de regionale omroep zegt een woordvoerder van de brandweer dat er twee rolluiken beschadigd zijn van de wagen maar dat hij nog wel bruikbaar is.

AD >>

01

15 januari Brandweer belaagd door groep jeugd Juniusstraat Delft

Delft – De brandweer die vrijdagavond 15 januari ter plaatse was voor een melding aan de Juniusstraat in Delft is aldaar belaagd door een groep van 25 jongeren. De groep gooide stenen naar het voertuig van de brandweer, en gingen er daarna vandoor. Mogelijk had deze groep ook de melding voor de brandweer veroorzaakt, dit was namelijk een ingedrukte handmelder van de brandmeldinstallatie in het schoolgebouw van scholencombinatie Delfland.

De brandweer schakelde de politie, die startte direct een grote zoekactie in de wijk. De verdachten zijn tot op heden nog niet aangetroffen. De politie heeft gegevens van enkele getuigen genoteerd en neemt de zaak hoog op.

District8 >>

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Delft: Marokkaanse jihadisten stenigen brandweer

 1. Gerrit Tienkamp // 17/01/2016 om 14:00 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. Het zal nog veel erger gaan worden. Geeft nimet, misschien worden er nog een paar wakker. Diegene die dan nog niet wakker zijn geworden mogen gelijk mee met de uitzettingen naar die zandbakken en riolen waar ze vandaan zijn gekomen..

  Like

 3. En waar staat wie het waren in de aangehaalde en getoonde nieuwberichten?

  Like

 4. “jongeren”

  En dan weet je het wel tegenwoordig met de leugenpers.

  Like

 5. Vul de tanks maar met een bijtend goedje en de volgende keer flink spuiten maar.

  Like

 6. G.Deckzeijl // 17/01/2016 om 22:01 //

  CHAOS, daar gaat ’t “ze” om, enkel CHAOS,
  destabilisering van de hele EU.
  Het zijn er maar een paar die het in de gaten hebben.
  En ik wil mezelf niet op de borst slaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Delft: Marokkaanse jihadisten stenigen brandweer – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: