Razzia’s in Dortmund

De politie doet op grote schaal invallen in het Maghreb-kwartier. De naam zegt het al, dat hoort niet thuis in Duitsland. Het beste is om er een hek om te zetten en de hele wijk met grote bulldozers op te pakken en in vrachtvliegtuigen te laden; stenen, mensen, beesten en Marokkanen, het naar de Maghreb te vliegen en daar het vrachtruim te openen. Alsteblieft, graag gedaan, fijn dat je weer thuis bent.

Zoiets lijkt wel geschikt te zijn:

01

This is the largest earth mover in the world…

Specifications:
~ The mover stands 311 feet tall and 705 feet long.
~ It weighs over 45,500 tons

~The Bucket Wheel is over 70 feet in diameter with 20 buckets,
each of which can hold over 530 cubic feet of material.

~It can remove over 76,455 cubic meters each day.
(100,000 large dump trucks at 40yds. each)

Daar passen een hele hoop Marokkanen in één keer in.

Het woord ‘razzia’ heeft een wat vervelende connotatie bij ons, maar dat geldt niet voor mohammedanen. Mohammedanen hebben het namelijk uitgevonden. Het woord razzia komt via het Frans uit het Algerijns:

The word razzia was borrowed via French from Algerian Arabic ghaziya غزية “raiding”, and can mean

 • Ghazw, referring to wars associated with the expansion of Muslim territory

In later periods of Islamic history the honorific title of ghāzī was assumed by those Muslim rulers who showed conspicuous success in extending the domains of Islam, and eventually the honorific became exclusive to them.

The Ottomans were probably the first to adopt this practice, and in any case the institution of ghazw reaches back to the beginnings of their state:

By early Ottoman times it had become a title of honor and a claim to leadership. In an inscription of 1337 [concerning the building of the Bursa mosque], Orhan, second ruler of the Ottoman line, describes himself as “Sultan, son of the Sultan of the Gazis, Gazi son of Gazi… frontier lord of the horizons.” The Ottoman poet Ahmedi, writing ca. 1402, defines gazis as “the instruments of God’s religion, a servant of God who cleanses the earth from the filth of polytheism.” (Lewis, The Political Language of Islam, pp. 147–148, note 8) Wiki >>

Het is dus niets meer dan een koekje van eigen deeg, en in dit geval gaat het er niet om om Duits grondgebied uit te breiden, daar heeft Duitsland de EU voor, maar om Duits grondgebied terug te veroveren. Een soort van defensieve jihad dus. Misschien was het inderdaad niet zo slim van Wilders om de vraag te stellen in dat Haagse café of de aanwezigen minder Marokkanen wilden, als die gewoon gevaagd had of ze minder criminelen wilden had ook iedereen wel begrepen wat die bedoelde. 99% van de Marokkanen zijn immers crimineel.

Het Jaarrapport Integratie 2011 van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Op pagina 19 staat:  „Van alle jongens van Marokkaanse herkomst is 65 procent tussen zijn 12de en 23ste levensjaar wel eens aangehouden.

De rest is simpelweg niet gepakt:

De kans dat een dader voor een misdrijf wordt gepakt, is 14,5 procent, blijkt uit het onderzoek.  Het gaat dan alleen om misdrijven die bij de politie worden gemeld, jaarlijks zo’n 1,2 miljoen.

Criminelen plegen jaarlijks echter meer misdrijven maar omdat deze niet allemaal worden gemeld, ligt de werkelijke pakkans nog lager. Volgens Van Velthoven is het strafrisico in Nederland ‘buitengewoon bescheiden’.

Als de pakkans twee keer zo hoog zou zijn, zouden al 130% van alle Marokkanen gepakt zijn. O, wacht.

En dan hebben we het alleen nog maar over Marokkanen tussen 12 en 23. De meeste Marokkanen zijn echter ouder, als we die ook meerekenen …

Dan wordt het steeds onbegrijpelijker dat we ze  nog niet allemaal teruggestuurd hebben.

Invallen Duitse politie in Noord-Afrikaanse wijk Düsseldorf

In Düsseldorf doet de politie op grote schaal invallen in een buurt waar veel Noord-Afrikanen wonen.

Het Casablanca-rapport

Onlangs publiceerde de politie in Düsseldorf het rapport Casablanca. Daarin wordt gesteld dat er in anderhalf jaar tijd in de stad ruim 4000 misdrijven zijn gepleegd door Noord-Afrikanen. Van de 2000 daders die zijn geïdentificeerd, komt de helft uit Marokko.

Düsseldorf ligt op enkele tientallen kilometers van Keulen. NOS >>

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Razzia’s in Dortmund

 1. Bert // 17/01/2016 om 11:10 //

  Minder Marokkanen, minder criminaliteit en overlast.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 17/01/2016 om 11:53 //

  NUL moslims in deze wereld, NUL overlast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: