Rutte, Aboutaleb en COA schuldig aan dood LBHT-er

Een vluchteling heeft zich in de asielopvang in Aphen opgehangen en het gaat om een LHBT-er. Op deze locatie worden al langer homo’s en transgenders bespuugd, getreiterd en lastiggevallen door de homo-van-het-dak-gooiers van allah die Rutte met honderdduizenden ons land binnenhaalt. Op de middellandse zee smijten de massamoordenaars van mohammed christenen overboord. In Europa randen de verkrachtingsbendes van Merkel vrouwen aan. En in een AZC in Alphen hebben de homohaters van de woestijnideologie nu een echte vluchteling zo tot wanhoop gedreven dat die zich zelf van het leven beroofd heeft.

01

Er kwamen al eerder klachten uit dit centrum, maar het COA weigerde een aparte opvang te regelen. Het Rotterdam van Aboutaleb weigerde een huis van Humanitas te financieren om deze LBHT-ers een veilige plek te geven. En zeker de 20 keer per dag zijn kont naar het Westen opstekende Aboutaleb, wiens vader imam was van deze doodscult, had moeten weten dat deze mensen in levensgevaar verkeerden.

Op zaterdag 16 januari is er grote onrust ontstaan in de tijdelijke noodopvang aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn. De onrust ontstond nadat één van de vluchtelingen zichzelf van het leven beroofde.

De politie bevestigt noch ontkent op dit moment dat het incident iets te maken heeft met de groep LGBT-vluchtelingen. De groep ging eind vorig jaar in hongerstaking vanwege de aanhoudende discriminatie vanwege hun seksuele geaardheid. Begin januari deed één van hen een zelfmoordpoging in de opvang. Alphens.nl >>

01

 

‘We moeten je uitleveren aan IS’; transgender-vluchteling in azc Alphen bedreigd

DEN HAAG – Een groep vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Alphen aan den Rijn eist een veilige opvangplek. Het gaat om drie transgenders, enkele homoseksuele mannen, een biseksuele vrouw en een aantal sympathisanten. In het azc worden ze uitgescholden en bedreigd en één van de mannen is aangerand. Om hun eis kracht bij te zetten zijn ze sinds vrijdagochtend in hongerstaking.

Maazen (28) en Mohamed (20) komen allebei uit Syrië en zijn ruim twee maanden in Alphen. Ze werden in eerste instantie ondergebracht op de mannenafdeling. Maazen is transgender en voelde zich daar niet veilig. ‘Ik werd uitgescholden en bedreigd,’ vertelt ze. Mohamed werd net buiten de poort door een medebewoner van het azc aangerand, kort nadat was uitgelekt dat hij homoseksueel is. ‘Het was donker. Hij viel me aan en probeerde me te verkrachten.’
.
Filmpje bij:
.
Het COA raadde af om aangifte te doen bij de politie, die aangifte doen sowieso zinloos vindt.
.
Kots !
.
Rutte, Aboutaleb en het COA hebben geweigerd deze man het leven te redden en zijn dus direct schuldig.
Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: