Abdeslam nog steeds vrij: ‘Misschien wel meer steun in moslimgemeenschap dan gedacht’

Misschien is er wel een bredere steun voor terroristen dan gedacht in de moslimgemeenschap in en rond Brussel. Dat heeft minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) gezegd in het Nederlandse televisieprogramma Buitenhof.

Jambon verwijst daaabij naar de vlucht van terreurverdachte Salah Abdeslam. “Ik denk dat er in de moslimgemeenschap in en rond Brussel wel enige steun moet zijn. Zolang ondergedoken zitten kan je niet als je helemaal alleen staat. De steun die men heeft vanuit de gemeenschap is misschien wel iets groter dan we tot nu toe ingeschat hadden”.

Knack >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Abdeslam nog steeds vrij: ‘Misschien wel meer steun in moslimgemeenschap dan gedacht’

  1. Zijn vlucht alleen al is zodanig en het feit dat de man nog steeds spoorloos is laat duidelijk zien dat het uitvoeren en wegkomen op een zeer gestuktureerde organisatie berust. Dit is het meest onderkend gevaar van de Islam en uitvoerende moslims.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: