Nederlandse filmmakers/goedmensdrammers aangevallen en beroofd in CalaisJungle

Tegen nieuwsmedium Breitbart Londen zegt Engels dat ze sinds september bezig zijn om Jungle Camp te documenteren. ,,Wat we willen bereiken, is de complexiteit van het immigratieprobleem tonen. Het verhaal is niet eenzijdig, maar wat wordt weergegeven, wordt vooral gedreven door emoties. Eerst Aylan, Parijs en nu Keulen. We willen gewoon geen positie innemen. We willen alle standpunten laten zien. Zowel van de vluchtelingen als de tegenstanders.”

Op zijn Facebookpagina zegt Voeten respect te hebben voor zijn collega Engels ,,die een van de aanvallers een flinke trap verkocht toen die op haar afkwam met een mes”. Ook zegt Voeten dat Engels en hij helemaal oke zijn en dat ,,shit happens”.

AD >>

Het is volslagen absurd dat Frankrijk deze wetteloze situatie op zijn grondgebied tolereert. Als het daar kan, wat houdt moslims dan nog tegen om zo meteen een kwart van het land te bezetten, of de helft, of het hele land. Leger er om en tot de laatste man ruimen!

Of een dijk er om en vol laten lopen:

01

Fubar >>

Vrouwtje Engels beweert hierboven onpartijdig te zijn, maar ze houdt er nog een ander you tube kanaal op na dan die die ze hier gebruikt en daar blijkt toch wat anders:

Sterker nog Teun Voeten en Maaike Engels schrijven ook wel eens een stukje op een blog:

01

https://www.oneworld.nl/crisis/calais-een-humanitaire-ramp-slow-motion

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: