Tsjechische president: “Integratie van moslims in Europa bijna onmogelijk”

De integratie van moslims in onze Europese samenleving is een “praktisch onmogelijke zaak”. Dat heeft de Tsjechische president Milos Zeman gezegd. Zeman staat bekend om zijn antimigrantenstandpunten.

“De ervaring in West-Europa, met zijn getto’s, leert ons dat integratie van de moslimgemeenschap nagenoeg onmogelijk is”, aldus de president in een video op de website van de krant Blesk. “Laat hen hun eigen cultuur beleven in hun eigen land, en laten we hen niet naar Europa halen, anders eindigt dit zoals in Keulen”, verklaarde Zeman, verwijzend naar het geweld jegens vrouwen op oudejaarsnacht in Keulen

HLN >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Tsjechische president: “Integratie van moslims in Europa bijna onmogelijk”

  1. Bijna niet mogelijk? Het hele intregratiesysteem is gewoon niet mogelijk omdat de Islam eigen sharia wetten hanteerd en van enige aanpassing al helemaal geen sprake is. Islam = kromzwaard en overheersen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: