De Islam haat vrouwen,maar ook niet-moslims!

De vrouw is een bezit van de man en een man kan met haar doen wat hij wil. Zij worden als een soort minderjarigen beschouwd, die altijd van een man afhangen.Volgens de Koran is de vrouw moreel, mentaal en fysiek de absolute mindere van de man.Thuis is er een dominante rol toebedeeld aan de vader, de echtgenoot en de broers. Vrouwen worden strikt gecontroleerd en kunnen het huis niet verlaten zonder toestemming of begeleiding van een mannelijk familielid.Een vrouw aan haar man moet gehoorzamen,omgekeerd geldt dit niet.Een vrouw die iets wil doen zonder toestemming van haar man, mag door haar man worden geslagen, tot ze haar verzet opgeeft en weet wat haar plaats is’’-Koran 4:34.De man is verantwoordelijk voor alles, de vrouw voor niets. Dit geldt zowel op financieel vlak als wat de beslissingen in verband met de familie betreft, zowel over de kinderen als over de vrouw zelf.De koran bepaalt dat een man tweemaal zo veel erft als een vrouw (soera 4:11).De getuigenis van een man staat gelijk aan de getuigenis van twee vrouwen.Moslima’s worden door hun man en familie onderdrukt, hebben geen recht op een eigen mening en moeten een hoofddoek dragen.Zij mogen zelfs niet eens meer zelf kiezen hoe ze gekleed gaan. Meisjes en vrouwen kunnen daarmee aan mannen het krachtige signaal afgeven dat ze vasthouden aan de islamitische normen en leefwijze. Daarmee verdienen ze het om met rust gelaten te worden en gevrijwaard te blijven van agressie. Daarom legitimeert het dragen van een hoofddoek in wezen ook het onbeschofte gedrag, het geringe respect en zelfs de agressie van jongens en mannen jegens vrouwen die géén hoofddoek dragen.Sommige islamitische vrouwen praten de hoofddoek goed, door erop te wijzen dat zij “als een kostbaar juweel” worden beschouwd, dat je uit het zicht of in een doosje bewaart. Die vergelijking is helemaal niet vleiend. Het ontmenselijkt een vrouw, en het levert het bewijs dat zij als een voorwerp wordt gezien.De hoofddoek is geen religieus symbool, maar een gewoon kledingstuk zoals een pet of hoed. Die mogen ook niet gedragen worden in scholen, op gemeentelijke diensten, enzovoort.De geheime agenda achter de hoofddoek leidt naar segregatie, naar een cultureel, maatschappelijk en religieus apartheidsregime waarbij de islam onze beschaving wil controleren en uiteindelijk overheersen.Voor een moslimvrouw is het verboden om te trouwen met een niet-moslim. Dit verbod geldt niet voor een moslimman.In moslimlanden worden dochters getrouwd met neven of nichten.Een man heeft het recht op 4 vrouwen, een vrouw slechts op 1 man.In de Koran, vers 65:4, staat dat een man met een vrouw in het huwelijk kan treden als ze ‘nog niet menstrueert’. Met andere woorden: kinderhuwelijken worden in de Koran goedgekeurd.Kort na Ayatollah Khomeini’s revolutie in Iran (1979), verlaagde hij de huwleeftijd voor meisje van 18 naar negen jaar oud.Hij huwde een meisje van tien jaar, en moedigde andere mannen aan om dit ook te doen.Volgens de Iraanse website Tabnak zijn er in 2010 zo’n 42.000 kinderen tussen de 10 en 14 jaar getrouwd. Als islam ooit geheel over de wereld verspreid, moet niemand verbaasd zijn als korangelovende moslims de huwleeftijd van meisjes willen verlagen naar negen jaar.In Irak,Afghanistan,Saudi-Arabië,Turkije steken vrouwen zichzelf in brand om aan een slecht huwelijk te ontsnappen.Is het een “gelijk” recht als vrouwen het hoederecht over hun kinderen na een echtscheiding moeten opgeven totdat ze kunnen hertrouwen, terwijl mannen dit recht kunnen behouden zelfs na de hertrouw? In islamitische landen waar de sjaria geldt, verkrachte vrouwen worden gestraft vanwege hun zogenaamde overspeligheid (gestenigd als ze getrouwd zijn) of hun ontucht (honderd zweepslagen als ze nog niet getrouwd zijn), terwijl de verkrachter vrijwel altijd vrijuit gaat wegens gebrek aan het vereiste bewijs, dat moet worden geleverd door vier getuigen die de seksuele daad met eigen ogen gezien hebben.Verkrachte meisjes worden ook vaak vermoord, om de eer te redden van de familie. Ik kan op grond van mijn onderzoek niet meer beweren dat de islam een geloof is, omdat het teveel kapot maakt in mensen en tot teveel ellende leidt in onze wereld.De islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd. Dat is een veroveringsgodsdienst, die onze democratie wil vernietigen en die een islamitische dictatuur wil vestigen gebaseerd op de sharia, wereldwijd. De Islamitische Wet (shari’a) leert echter dat de niet-moslims in deze wereld moeten worden onderworpen of gedood.Koran: 8:39, ”bevecht hen tot alle tegenstand stopt en allen onderworpen zijn aan Allah.” De islamitische geschriften roepen de moslims op om oorlog te voeren met andere religies om ze tot onderwerping te brengen aan de islam.Mohammed, de stichter van de islam, zei dat hem was „opgedragen door Allah tegen de mensen te vechten totdat ze zouden getuigen dat er geen andere god dan Allah is en dat Mohammed zijn boodschapper is.“Deze racistische, discriminerende, onderdrukkende en mensvijandige ideologie verpakt in cultuur en religie is het ergste wat ooit is uitgevonden om mensen te knevelen. In Europa is geen plaats voor de islamitische wetgeving, ofwel de Shari’a. In Nederland 70% van de Nederlandse moslims meent dat de regels van de Koran belangrijker zijn dan de Nederlandse wetten, of 75% meent dat er maar één interpretatie van de islam mogelijk is waar elke moslims zich aan moet houden. Deze mensen zou ik aanraden om naar de streng islamitische landen te verhuizen.EUROPA moet Europa blijven, en geen kalifaat van Eurabië...http://www.answering-islam.org/Dutch/newton/vrouweninpureislam.htm.  Je kunt het Midden-Oosten niet naar Europa halen zonder de vrouwenhaat en het seksueel geweld erbij te importeren,zegt sociologe Brenda Stoter. Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem.We kennen de methode bovendien al van het Egyptische Tahrir plein.In 2011 werd de Amerikaanse televisiejournaliste Lara Logan op het Tahrirplein in Cairo de kleren van het lijf gerukt en „met de handen verkracht“ door een groep van 200 mannen.Tijdens protesten in 2012 en 2013 op het Tahrirplein in Caïro,ruim 169 vrouwen zijn verkracht.Het geweld tegen vrouwen en meisjes vindt plaats volgens een vast patroon, zo schrijft Amnesty-onderzoekster Diana Eltahawy vanuit Caïro: ‘Tientallen of honderden mannen omsingelen hun slachtoffer, rukken haar de kleren en hoofddoeken van het lijf, ritsen broeken open, betasten borsten en billen. Zij gebruiken vaak knuppels, messen en andere wapens.’Vrijwilligers die de aanvallen in kaart proberen te brengen, hebben tegenover de Christian Science Monitor verklaard dat het geweld gepland lijkt.

The Balkans Chronicles >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on De Islam haat vrouwen,maar ook niet-moslims!

 1. De islam haat iedereen, ook andere mossels.
  Als het alleen vrouwen en niet mossels waren dan was er in de thuislanden waar ze vandaan komen ook niks aan de hand.
  Alles wat leeft en adem haalt wordt gehaat.
  Je had je tekst dus zeer kort kunnen houden. ALLES wordt gehaat.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 20/01/2016 om 10:24 //

  Ja, ze haten niet alleen vrouwen, honden, varkens, christenen, homo’s, afvalligen,
  anderdenkenden, ze haten het leven ook, dat beschouwen ze als een toilet, ze leven
  enkel voor het martelaarschap + een niet-bestaand paradijs + die verzonnen 72 maagden.
  Stakker zijn ‘t, als je ’t goed nagaat, metaal verarmde stakkers.
  Moet je eigenlijk niet serieus nemen, gewoon de rug toekeren als je bv. op de bus staat
  te wachten, negeren als ze achter de kassa van AH of Dirk v.d.Broek zitten.
  Het verhaal is langer, voorlopig genoeg geschreven.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 20/01/2016 om 10:25 //

  En joden hè, die haten ze ook. Was ik in m’n woede vergeten.
  Bij deze.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // 21/01/2016 om 05:55 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: