Letland en Litouwen willen hun land vernietigen

Want daar komt islamitische import op neer. Terwijl ze hun best doen hun buren, de Russen, buiten de deur te houden, halen ze zelf asieljihadi’s op in Griekenland. Nog nooit in de geschiedenis heeft ook maar één land de binnenkomst van horden mohammedanen overleefd.  Een overheid die mohammedanen binnenlaat is dus moedwillig het land aan het vernietigen en dient dan ook afgezet te worden en stand de pede berecht te worden. Proces is overbodig, want hoogverraad.

Trouw:

Het kost sommige Europese landen moeite om vluchtelingen het land in te krijgen.

Wees blij!

Vorige week arriveerden Letse ambtenaren in Griekenland op zoek naar asielzoekers. Naast vluchtverhalen aanhoren en registratieprocedures doorlopen gaan ze mensen enthousiasmeren om in het kader van een verdeelprogramma van de Europese Unie naar het Baltische land te komen.

Idioten met een drang tot zelfvernietiging. Misdadigers omdat ze ook hun landgenoten uitleveren aan de aanstaande islamitische slachtpartij.

Bijna iedereen wil naar Duitsland, of Zweden.

De prioriteit is dus niet een veilig land, ergo het zijn geen vluchtelingen, maar oplichters. Bestraffen en terugbrengen of in zee kieperen.

Eerder maakte een Litouwse delegatie al eenzelfde tocht. Dat leverde uiteindelijk één Irakees gezin op dat mee wilde komen.

Ze willen echt niet. Ze willen allemaal naar Duitsland. Europa wordt in het hart aangevallen om de laatste klap uit te delen.

Ook Nederlandse ambtenaren waren afgelopen november in Italië voor gesprekken met asielzoekers.

Ook maar in zee duwen en niet meer boven laten komen.

De zoektocht leverde uiteindelijk vijftig Eritreeërs op die vorige week naar Nederland kwamen.

Alles om de Nederlandse bevolking uit te roeien en onze vrije hoogstaande beschaving om zeep te helpen door lui met een gemiddeld IQ van net 75 te importeren. Handig voor de slavenhouders die vinden dat wij te zelfstandig zijn gaan denken en daarom in versneld tempo hun oorlog tegen ons aan het doorvoeren zijn.

Op de verdeellijsten moeten mensen staan van wie het asielverzoek waarschijnlijk gehonoreerd wordt. Dat is het geval bij migranten uit een zestal landen, zoals Syrië, Eritrea en Jemen.

Dertig jaar lang had Nederland een ‘duurzame ontwikkelingsrelatie’ met Yemen. Geen beter bewijs dat dat geld van het Nederlandse volk gestolen is en weggegooid dan dit. Voor het gerecht de verantwoordelijken en het ze persoonlijk terug laten betalen. Eventueel met dwangarbeid tot het tot de laatste cent terugbetaald is. En jammerdebammer dat Yemen stukgebombardeerd word, maar dat schijnt voor de goede zaak te zijn. Het is tenslotte onze eigen bondgenoot Saoedi-Barbarië die dat doet en daar hebben we geen enkel commentaar op. Hek er om en afwachten wanneer islam zichzelf opgelost heeft. Kan even duren, maar dat is niet anders.

Maar het systeem loopt stroef en ongecoördineerd. In twee jaar tijd moeten 160.000 mensen verdeeld worden. Sinds de eerste vluchtelingen begin oktober vanuit Italië naar Zweden vlogen staat de teller op 331 mensen.

Voorbeeld van de effectiviteit van de EU. Gelukkig maar dat het incompetente gekken zijn, anders hadden we allemaal al lang onder de groene zoden gelegen. maar gevaarlijk zijn die megalomane moordenaars wel.

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Trackback / Pingback

  1. Letland en Litouwen willen hun land vernietigen – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: