Nieuwe cijfers Keulen: meer dan duizend slachtoffers

Sinds de wantoestanden tijdens de jaarwisseling in de Duitse stad Keulen zijn 821 aangiftes binnengekomen bij de politie, van in totaal 1.049 slachtoffers. Dit meldt Ralf Jäger, de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, waartoe Keulen behoort. In 359 gevallen zou het daarbij gaan om zedendelicten, aldus het Duitse weekblad Focus.

Jäger telt in totaal 1.049 slachtoffers die individueel of samen aangifte hebben gedaan. Van dit aantal is bijna 80 procent vrouw. Volgens de minister zijn 821 misdrijven opgetekend, waarvan 359 seksuele delicten. In 207 van die gevallen is er melding gemaakt van zowel een zedendelict als diefstal.

De Morgen >>

01

Via HLN >>

Uitgebreidere lijst van steden waar seksaanvallen plaatsvonden

Wieder Sex-Attacken durch Rapefugees

Wie aufgrund der muslimisch-rassistischen Silvester-Pogrome bekannt wurde, werden Straftaten von „Flüchtlingen“ systematisch vertuscht: „Es gibt die strikte Anweisung der Behördenleitung, über Vergehen, die von Flüchtlingen begangen werden, nicht zu berichten. Nur direkte Anfragen von Medienvertretern zu solchen Taten sollen beantwortet werden.“ Trotz des absichtlichen Vertuschens nachfolgend wieder einige Vergewaltigungen und sexuelle Übergriffe durch Rapefugees, die es an die Öffentlichkeit geschafft haben.

PI-News >>

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Nieuwe cijfers Keulen: meer dan duizend slachtoffers

  1. Ik geloof er niets van, zal wel verdraaide cijfers zijn , bedrog, leugens en truken om het volk kalm te houden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: