Pakistaanse tiener hakt eigen hand af na beschuldiging van godslastering

Een 15-jarige Pakistaan hakte zijn eigen rechterhand af met een grasmaaier nadat hij door een imam was beschuldigd van blasfemie. Alles berust op een misverstand, maar de tiener zegt geen spijt te hebben van zijn daad. De lokale imam is aangehouden.

01

De imam in de provincie Punjab had aan een groep gelovigen in de moskee gevraagd de hand op te steken indien ze niet in de profeet geloofden. De tiener begreep de vraag verkeerd en stak zijn hand op.Daarop werd de jongen prompt van godslastering beschuldigd door tientallen aanwezigen in de moskee. Om zijn ‘zonde’ goed te maken, ging de jongen naar huis en hakte hij zijn hand af.

Hij keerde terug naar de moskee en bood de imam zijn afgehakte hand op een schaal aan.

HLN >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Pakistaanse tiener hakt eigen hand af na beschuldiging van godslastering

  1. Hoe gestoord is toch de Islam

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: