Draghi: migratiestroom zorgt voor extra economische groei

Ja tuurlijk. Eén miljoen uitvretende, stelende, rovende, verkrachtende, moordende, plunderende en brandschattende mohammedanen zorgen voor economische groei. 

Deze Draghi van Government Sachs:

Zelfs de premier belazert daar de boel door te speculeren tegen zijn eigen munt. Diezelfde premier Papandreou die later door de EU botweg vervangen werd zonder verkiezingen, omdat ie zo iets democratisch bedacht had als een referendum. Dat Griekenland met de cijfers sjoemelde om tot de EU toe te kunnen treden was algemeen bekend binnen de EU. Dat Goldman Sachs de bank is die regelmatig creatieve manieren van boekhouding adviseert is ook geen geheim net als dat ze daarna doodleuk zelf short gaan op die Griekse schuld. Papandreou werd vervangen door Papademos die de baas was van de Griekse centrale bank tijdens de toetreding tot de euro en die ook werkte bij … Goldman Sachs. Net als die Italiaan die op last van de EU Berlusconi verving, Monti. Net als die andere Italiaan, die de cijfers van Italië vervalst had om tot de euro toe te kunnen treden, Mario Draghi. Die nu de baas van de ECB is en twee dagen voor de Griekse verkiezingen zomaar één biljoen euroos uit zijn hoge hoed toverde. Fubar >>

 

01

 

Mario -drukpers-  Draghi die elke maand 60 miljard euroos bijprint om heel Europa in een nieuwe Weimar republiek te  veranderen. Mario Draghi die er medeverantwoordelijk voor is dat Griekenland compleet leeggeroofd is door zijn bankstervrindjes, spoorlijnen, vliegvelden, havens, eilanden en zelfs het waterbedrijf zijn verkocht. Griekenland heeft helemaal niks meer en hun schuld is verdubbeld sinds de Troika met zijn ‘reddingsplannen’ kwam. En reken maar dat dat ook het lot is dat ze voor de rest van Europa in gedachten hebben. En dat ze Griekenland als eerste gesloopt hebben kan nauwelijks toeval zijn, daar dat de toegangspoort is voor de Ottomaanse horden die al eeuwenlang Europa geplunderd hebben en in slavernij gedwongen. Europa moet en zal als economische macht kapot en zijn bevolking verkracht en uitgemoord.

Elsevier:

De aanhoudende stroom migranten naar Europa brengt op macro-niveau een economische groei met zich mee. Doordat overheden meer uit moeten geven, wordt de economie van de Europese landen gestimuleerd.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Draghi: migratiestroom zorgt voor extra economische groei

  1. Het is een megaconstructie ontwikkeld door de architecten van de NWO. Heel slim en geen toeval om Griekenland de kop van jut te maken, het land vleugellam maken zodat ze niets meer kunnen en geen obstaksel zijn voor de mega imigrantenstroom. Turkije gaat voluit met bedreigen en chanteren om Brussel zover te krijgen. Tijd voor Putin om hard in te grijpen. Nodig en urgent. Anders is Europa vogel voor de kat.

    Like

  2. A. Stennberg // 30/01/2016 om 17:36 //

    Ongelooflijk, daar trapt toch niemand meer in? Tienduizenden plunderaars, waarvan een gedeelte ook nog met tbc besmet is, is goed voor de economie? Als ze zelf geld meenamen wel ja. Helaas gaat het allemaal op kosten van de samenleving, Er is niet eens draagvlak voor, maar policor, zal het iedereen wel even door de strot duwen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: