‘Politie ging te ver in zaak tegen bestormers Woerden’

Het is duidelijk, de politiestaat richt zich steeds meer tegen asielcritici. In Heesch werd een demonstratie verboden. De politie dreigde ‘verdachten’ van Geldermalsen met foto in de krant te zetten, terwijl echte misdadigers altijd een balkje krijgen en in het geval van mohammedaanse misdadigers de daden helemaal onder het tapijt gestopt worden. De politie staat weer eens aan de verkeerde kant en zet in dit geval disproportionele middelen in en overschrijdt hun bevoegdheid.

De politie is over de schreef gegaan. In de zaak tegen 18 mannen die sporthal Snellerpoort bestormden toen daar vluchtelingen zaten, zijn te zware opsporingsmiddelen ingezet, stellen drie advocaten. Die zouden niet in verhouding staan tot de verdenkingen waarvoor zij komende week terechtstaan.

We hebben het hier over rotjes en een paar eieren. AD >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on ‘Politie ging te ver in zaak tegen bestormers Woerden’

 1. A. Stennberg // 24/01/2016 om 10:15 //

  Dat verbaast me nu niets. De islam wordt ons met grof geschut, en veel leugens, door de strot geduwd. Ik weet niet wat erger is, het moslim leger dat naar binnen marcheert, of het verraad van de mensen die ons zouden moeten beschermen.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 24/01/2016 om 13:05 //

  Politie van de 21e eeuw= de Nieuwe NSB.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. De vijandige overname van Europa | eunmask
 2. ‘Politie ging te ver in zaak tegen bestormers Woerden’ – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: