De Islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd!

Om islamkritiek te ontzenuwen, wijzen islamapologeten graag op het bestaan van “gematigde moslims”. Die omgorden zich niet met bommen, trekken niet als heilige strijders naar frontlijnstaten en hebben alleen maar last van de reputatie die hun militantere geloofsgenoten de moslimgemeenschap bezorgen.In de Islam wordt de term ‘gematigde moslim’ niet genoemd. Vanwaar deze term dan? Want de Islam vertelt ons ook niet dat wanneer je geloof in Allah vermindert, dat je dan voor een paar dagen een gematigde moslim bent. Ook wordt niet verteld wanneer je geloof toeneemt dat je dan opeens een extremist bent.Ik heb nog nooit van een ‘gematigde christen’ of ‘gematigde nazi’ gehoord.Hij mag zich van mij moslim noemen en kan weliswaar een gematigde man zijn, maar volgens de Koran is hij dan geen moslim meer.Je kan niet beetje in Allah gelofen.Wie gelooft in Allah is moslim en helaas voor de moslims die niet per se voorstander zijn van random onthoofdingen op straat of andere vormen van de jihad is daarin geen nuance mogelijk.Zogenaamde ‘gematigde’ (lees: zwijgende) ‘meerderheid’ dezelfde religieuze ambities en dromen over een wereldwijd kalifaat koesteren, als de zogenaamde ‘radicale’ varianten. En in dat licht zullen zij zich nooit verzetten tegen de zogenaamde ‘extremisten’ als deze de kafirs (niet-moslims) ‘een lesje buigen voor de enige ware religie’, ofwel in hun ogen de islam, geven en u wel fysiek onderwerpen aan de islamitische regels en wetten. De ‘gematigde’ en extremistische moslims baseren zich op hetzelfde boek en dezelfde traditie.Een meerderheid van moslims vanwege een belediging cartoon zou gaan niet doden.Maar het betekent wel dat een meerderheid van de moslims een collega moslim niet zal stoppen om het te doen, en misschien zelfs het gevoel zal hebben van gedrongen te zijn om te helpen of hen te ondersteunen, hetzij financieel, hetzij via hun zwijgen. Dit concept is de brug van deze religie naar wreedheid. Als een moslim geweld accepteert vanwege een belediging, als rechtvaardiging, dan wordt het mogelijk voor hen om verder te gaan naar de volgende fase: eer-moord, vermoorden van afvalligen en ongelovigen, enz…Als je met gematigd bedoelt dat mensen weigeren zich met terroristische acties in te laten, dan is de meerderheid van de moslims gematigd. Maar als je met gematigd mensen bedoelt die geen terrorisme plegen én ook actie ondernemen om het te stoppen, dan slinkt die meerderheid snel en wordt het een heel kleine minderheid.Er zijn uiteraard moslims die het minder strikt zien en hun religieuze overtuiging combineren met een modern leven, maar als puntje bij paaltje komt, buigen zij toch voor de druk van de extremisten, al is het maar om geen ‘slechte’ moslim te worden genoemd. Elke islamiet weet dat hij in Europa, woont in een huis van oorlog dat eerst een huis van vrede zal zijn als de sharia, de islamitische wetgeving, een feit is.

01

Omdat moslims op dit ogenblik nog niet sterk genoeg zijn om de strijd te winnen, kiezen velen voor een tijdelijke pragmatische opstelling. Zij werken daarom samen met de democratische rechtsstaat.Moslims beschouwen zich in eerste plaats als moslims, en niet als burgers van het land waar ze wonen, ook al hebben ze het staatsburgerschap van dat land. Dat onderstreept waar hun ware loyaliteit ligt, namelijk bij de islam.Zij moeten de ware religie van Allah aan de wereld verkondigen en moskeeën bouwen in alle delen van de wereld.Er bestaat nergens ter wereld een moskee waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de sharia niet hoeft te worden toegepast. Mocht er wel ergens zo’n moskee bestaan, waar de sharia wordt afgewezen, dan horen we dat graag. Blijkbaar zijn moslims in Nederland geen Nederlanders.Het enige dat voor moslims telt is de islam en haar wetten e.d…70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de Koran belangrijker dan de Nederlandse wetten, democratie en rechtsstaat.Waarheid is dat de moslim de ware islam in zijn hart trouw blijft.Het is onmogelijk om te ontkennen dat we ons momenteel midden in een botsing van beschavingen en religies bevinden.De waarheid is dat moslims de niet-moslims haten.In de Koran staat dat je niet bevriend moet raken met christenen en joden.Het enige verschil tussen de zogenaamde radicale moslim en de niet-radicale moslim is dat de radicale moslim zijn haat in het openbaar toont. De ‘niet-radicale’ moslims doet dat stiekem.Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd!We moeten goed beseffen dat, waar de islam gezaaid wordt, de sharia wordt geoogst.

The Balkans Chronicles >>

Comments zijn gesloten.

7 Comments on De Islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd!

 1. G.Deckzeijl // 25/01/2016 om 05:28 //

  Spijtig voor iedereen die erin gelooft, maar die oorlogstheologie islam kan slechts
  op één manier uit deze wereld gebannen worden door de aanhangers aan te pakken.
  En dan ben ik nog beleefd gebleven.
  Islam is niks anders dan een vracht zieke gedachten en bepaalde creaturen verbieden
  te denken, nee, dat gaat niet lukken.
  In dit land kan het gezeik alleen gestopt worden door alle moskeeën te sluiten en alle
  hoofddoekdragers vandaag nog uit te zetten.
  Dan gaan hun bebaarde bewakers er vanzelf achteraan.

  Like

 2. Hoe een moslim kan veranderen als een blad aan een boom daar weet ik alles van.
  Naast mij woont een vrouw alleen, ik had een sleutel van haar huis i.v.m. post, vakanties en klusjes door de woningbouw omdat zij werkt overdag.
  Leverde bij mij haar kerstpakket af als daar iets in zat wat ze niet mocht en en altijd koekjes uit Marokko of maaltijden.
  Tot dat er een neef uit Marokko langs kwam, toen was elk contact verbroken.
  Geen vriendelijk woord meer of een praatje wat er nog van af kon.
  Een knikje is het nog wat er af kan. Van de 1 op de andere dag.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 25/01/2016 om 07:06 //

  Ja, zeer bekend, heeft alles te maken met hun aan de koran gerelateerde cq eeuwenlang ingestampte mentaliteit: geen contact met ongelovigen.

  Like

 4. Ze werd dus te vriendelijk en daardoor als te westers gezien en dat moest even gecorrigeerd worden door een neef. En daar is hij goed in geslaagd.
  In traditionele kleding liep ze altijd wel (LJB).
  Ze was het alleen even vergeten dat normaal contact verboden is.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 25/01/2016 om 07:51 //

  Ik bemoei me niet met ze, heb gezien hoe ze gemaakt worden.

  Like

 6. Je zou bijna aan chemische oorlogsvoering denken.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 26/01/2016 om 21:08 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: