Filip Dewinter: “Mijn 70-puntenplan was zelfs nog te braaf”

Er was al de comeback van de bokshandschoen en een pleidooi voor de legalisering van wapens, maar in een interview met De Zondag is Filip Dewinter nog een stapje verdergegaan door het 70-puntenplan opnieuw op te rakelen, tot voor kort taboe bij het vernieuwde Vlaams Belang. “Het zeventigpuntenplan was correct. Ik trek daar niets van terug.”

“Wij moeten geen schrik hebben van onze schaduw. Het 70-puntenplan was correct. Ik trek daar niets van terug. In Denemarken pakt men vandaag bezittingen af van asielzoekers. In Canada komen alleenstaande mannelijke asielzoekers er niet meer in. Dan zeg ik: mijn 70-puntenplan was nog te braaf”, zegt de Vlaams Belang-politicus nog.

De Morgen >>

Vlaams Belang organiseert zelfverdedigingscursus voor vrouwen

‘Als de overheid niet in staat is om het recht op veiligheid voor vrouwen te garanderen dan moeten vrouwen zichzelf leren verdedigen’, aldus initiatiefneemster Anke Van dermeersch, een Vlaams parlementslid. ‘De boodschap is simpel: Blijf van mijn lijf… Een weerbare vrouw telt immers voor twee.’ De workshops worden verspreid over drie avonden waarbij vrouwen de kans krijgen om een aantal zelfverdedigingstechnieken aan te leren.

Volkskrant >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Filip Dewinter: “Mijn 70-puntenplan was zelfs nog te braaf”

 1. G.Deckzeijl // 25/01/2016 om 05:31 //

  En zo is ‘t.
  Een slimme meid is op haar allahschreeuwende billenknijper voorbereid.

  Like

 2. Hij is in de ban gedaan maar hij heeft net als veel anderen gelijk gehad.

  Like

 3. Maar hier worden alle 345 verdachten goed in de gaten gehouden, 24 p/d.
  En na afloop horen we weer dat ze al in de gaten gehouden werden als er wat gebeurt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: