De VS stelt de Koerden gelijk aan ISIS

De  Koerden zijn de enige effectieve grondtroepen tegen IS. Wij hebben ze wat tweedehands scherfvesten gestuurd, een sporadische nachtkijker, en anderhalve wollen onderbroek die ze moeten delen en kriebelt. 

We kunnen weer trots zijn op ons. De Valk van Rojava, Jitse Akse, is inmiddels gearresteerd door de Nederlandse nep-overheid want die werd te gevaarlijk voor IS. En dat kunnen we niet hebben. Terwijl de IS aanhangers vrijelijk rond mogen wandelen van de koran-lovende Von Aartsen, met zijn salafistische milities.

vanaartsen

Het doel van onze overheid, die afgezet dient te worden, is inmiddels duidelijk. islam sponsoren waar maar kan.

Dat hebben ze niet zelf bedacht, daar zijn ze veel te stom voor. Ze doen gewoon netjes Befehl ist Befehl.

Obama, die ook maar een marionet is, heeft er een enorme puinzooi van gebouwd in de bijna acht jaar dat die nu aan de macht is. De hele halve mohammedaanse wereld staat in de fik. Dat vind ik op zich ook wel een nobelprijs voor de vrede waard, maar het is toch echt wat minder dat het deserterende islamitische gespuis als gevolg daarvan hier vervolgens binnengehaald wordt als de multiculturele beschermengelen van onze link(s)e gutmenschmeisjes die een te kort rokje hebben of simpelweg niet een lang genoege arm voor de vereiste armlengte afstand.

De enige echte wijven

Vergeef me mijn Amsterdams, dat is in mijn vocabulaire zeker niet een negatieve kwalificatie. Ik heb er wel eens het nodige gezeik mee gehad met één van mijn ex-en, die de term ook niet kon waarderen. ‘Top-wijf’, ‘Stoer-wijf’, ‘Lekker-wijf’. You get my point.

De enige echte wijven die verdorie dat islamitisch uitschot bevechten zijn de Koerdische. En het islamitisch geteisem dat deze kant uit komt gerend, we hebben geen idee hoeveel christenen ze gekruisigd hebben of hoeveel Yezidi’s ze verkracht hebben, worden hier in de watten gelegd en mogen zich hier ongehinderd en vrijelijk vergrijpen aan de ‘vrouwen’ hier.

Dat is onze gekte. 

Cizre in Turkije ziet er niet anders uit dan Aleppo. En het is allebei gedaan door onze  ‘bondgenoot’ die inmiddels meer dan één miljoen Ottomaanse veroveraars per jaar naar Europa stuurt met goedkeuring van de illegitieme fascisten (1 juni 2005, ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Balkenende hoort aan een dode boom te hangen) van de EUSSR.

01

En Erdogan die het Koerdische deel van Turkije in een tweede Syrië aan het veranderen is (en hier van Asscher gewoon zijn militante ottomaanse organisaties zijn gang mag laten gaan) heeft van de week de herbevestiging van de VS gehad dat die ongelimiteerd door mag gaan met zijn genocide. De zesde ofzo inmiddels door de Turken, die by far het meest moorddadige volk ter wereld zijn.

Biden zei dat Washington begrijpt dat voor Ankara de extremistische en gewapende Koerdische Arbeiderspartij (PKK) net zo’n grote bedreiging is als IS. Telegraaf >>

 

Biden bestempelde de PKK zelfs als ‘niets anders dan een groep terroristen’. De uitspraak van de plaatsvervanger van Obama is in die zin merkwaardig dat de Verenigde Staten de Koerdische zaak wel steunt in Irak en in Syrië, omdat de Koerden daar een buffer vormen tegen IS. De Standaard >>

 

Turkije en de Verenigde Staten zijn klaar voor een militaire oplossing van de conflicten in Syrië als een politieke regeling niet mogelijk blijkt. Dit zei de Amerikaanse vicepresident Joe Biden zaterdag op bezoek in Istanbul. Volkskrant >>

 

U.S. Vice President Joe Biden has said there is “no difference” between ISIL, PKK and al-Nusra qualifying the three groups as “terrorist groups “.

“Whichever ethnicity terrorism is coming from, it is a humanitarian crime. We do not see any difference between PKK, al-Nusra, DHKP-C[far-left terrorist organization in Turkey], ISIL,” said Davutoglu.

“Turkey sees three threats in Syria: One is the regime, another is ISIL, and third is the YPG,” said Davutoglu, adding that the YPG (Kurdish People’s Protection Units) was part of the terrorist organization PKK. WorldBulletin >>

Fuk de VS, en fuk hun marionet de EU. En fuk ook al hun uitvoerders hier te lande. Jullie zijn een oorlog tegen ons begonnen en ik ben van mening dat ik het volste recht heb mij te verdedigen.

Ik had never nooit niet de intentie om me willoos af te laten maken door jullie. Nu ook niet. De grens is bereikt.

Pegida in Nederland werkt niet, 200 bejaarden met het dubbele aantal gewapende bendes in uniform van de junta er omheen is kansloos. Al helemaal als dan ook nog eens de gelegaliseerde linkse SA, AFA, KAFKA, weet ik hoe die fascisten heten ook nog vrij spel krijgen, en naar behoefte door moorddadige regenten ingezet worden, in plaats van opgesloten te worden.

Dat betekent niet dat het volk machteloos is. De grootste kwetsbaarheid ligt bij individuele [ … ] ongekozen regenten, die uiteindelijk ook maar in hun eentje zijn, die zich burgemeesters noemen. Ze zijn meester van helemaal niks. Zet ze af. Een revolutie hoort van ‘bottom up’ te komen. Begin lokaal. Maak ze duidelijk dat ze niet verkozen zijn en niks te vertellen hebben. Kies je eigen burgemeester.

Comments zijn gesloten.

13 Comments on De VS stelt de Koerden gelijk aan ISIS

 1. Terug de geschiedenis inloerend, die bezaaid ligt met propaganda vol leugens, valse vlaggen en erbij gezochte daders, denk ik dat we allemaal flink belazerd zijn. Ik vraag me steeds vaker af of die Nazi’s wel de echte nazi’s waren, of dat hun toko op zeker moment (Ernst Röhm, Lange Messen) werd overgenomen door de internationale rooje rotzakken die de huurlingen waren van de fascistische corpocratieën, die vervolgens al wat een beetje nationalist was op naam van de nazi’s liet uitmoorden. Sta ik op een verkeerd en politiek niet echt corrrect been te wiebelen?

  Like

 2. @Breinbrouwsels
  Ja, laat allebei je poten maar amputeren dan hoef je niet meer te wiebelen. Wat jij hier opgooid is strafbaar omdat je de door iedereen geaccepteerde geschiedenis hiet openbaar in twijfel staat te trekken. Dit is nog erger dan niet te ontkennen dat de Homocaust op komst is. Er liggen al 5000 formulieren klaar om aangifte tegen je te doen. Laat je haar blonderen lul!

  Like

 3. opgooid=misschien ook af te keuren door de taalnazi’s.

  Like

 4. Ik zou het met een T doen, de T van RuTTe, in wiens naam de T ten slotte Tweemaal voorkomt.

  Like

 5. De missing T staat in ‘hiet’, De missing R kun je ook bij RuTTe lenen en blijft er alleen nog maar EU van ‘m over. Dat is toch heel erg sterk en beslist geen toeval. Even in de Brabballa, of hoe heet dat, kijken.

  Like

 6. @Fubar
  Dit is trouwens voor het eerst dat ik lees dat iemand Rutte wil doen.

  Like

 7. “Turkey sees three threats in Syria: One is the regime, another is ISIL, and third is the YPG,” said ..’

  En dan? Als ISIL weg is? En de YPG en Assad?
  Turkije wil dus Syrie hebben.

  Like

 8. Zeker wil Turkije Syriè hebben. Van Belgrado tot Bagdad zo zei Erbakan, voorganger van Erdogan. En diens ambities gaan nog wel wat verder, niet voor niks deelt die paspoorten uit aan Oeigoeren, de westelijke helft van China beschouwt die doodleuk ook als Turks.

  Like

 9. “Breinbrouwsels // 25/01/2016 om 08:34 /

  Graag zelfs, aan een end touw, naast Balkenende.

  Like

 10. De VS zijn net de Amish: die kunnen het verschil niet eens tussen ISIS en andere islamieten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De VS stelt de Koerden gelijk aan ISIS – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: