Kabinet gaat mohammedaantjes bombarderen om ze vervolgens hier binnen te halen

Nou kan ik me niet herinneren dat we ooit wel een goed kabinet gehad hebben, maar dommer dan dit zootje krijg je niet bij elkaar geharkt. De vorige ingreep in Irak was ook een succes he. En dan doel ik niet op Ronald Balkenende, het broertje van Jan Peter, die lekker zijn zakken heeft lopen vullen met zijn pijpleidinglegbedrijf Tenaris. De ingreep in Afghanistan staat de hele wereld nu nog om te juichen.

Het kabinet heeft besloten om Islamitische Staat ook in Syrië te gaan bombarderen. Dat is een kostbare zaak terwijl je ze ook hier van de straten kan knallen. 80% van de Turkse jongeren in Nederland staat achter IS, of Asscher onderzoeken nou wel of niet vervalst of verdonkeremaant. De dreiging is hier, of Judith Sargentini nou wel of niet gelooft dat IS met de ‘vluchtelingen’ meewandelt. En Marokkanen zijn al geen haar beter dan Turken, want van de ‘kuch’ Nederlanders die naar Syrië zijn afgereisd is het grootste deel Marokkaan.

IS groeit hier op, op onze straten, in de Nederlandse moskeeën, op de Nederlandse islamitische scholen. IS moet allereerst hier bevochten worden, en niet daar. Een Nederlandse veiligheidsdienst die gisteren bekendmaakt dat ze 345 ‘geradicaliseerde’ islamieten in de smiezen heeft begrijpt helemaal geen ene moer van islam. De hele islam is radicaal en bijgevolg al zijn aanhangers. Punt. Moeilijker en makkelijker kan ik het niet maken. Sla dat smerige rotboek van ze open en lees op elke pagina dat iedereen die geen moslim is dood moet. Als dat niet radicaal is, wat is dan wel radicaal?

Daar moslims gaan schieten en ze hier met honderdduizenden tegelijk binnenhalen. Dan is het nuttiger om maar het Binnenhof te bombarderen, want de grootste staatsgevaarlijke gekken zitten dagelijks daar. Het leger duizenden kilometers wegsturen terwijl de vijand ongehinderd naar binnen kan wandelen om de hier reeds aanwezige vijfde colonne te versterken. Het leger moet aan de grens om dit land te bewaken en ondertussen de mohammedaanse broeinesten in dit land schoonvegen.

Het moet over en uit zijn met de permanente knieval voor islam alsof we ons al over gegeven hebben. islam heeft ons 1400 jaar geleden de oorlog verklaard en nooit de vrede getekend. Of je het leuk vindt of niet: we zijn in oorlog. Niet in Syrië alleen, maar overal, over de hele wereld. Dan is het zaak eerst voor de veiligheid van je eigen land te zorgen. Verwijder de vijand en laat er niet meer toe. Alle vorige keren dat islam ons continent binnengewandeld is heeft dat tot een enorm bloedbad geleid en dat zal dit keer niet anders zijn. Een overheid die weigert dat te erkennen is niet alleen incompetent, maar spant samen met de vijand.

Telegraaf:

De PvdA twijfelt al sinds het begin van de missie tegen IS, oktober 2014, of bombardementen in Syrië wel te verantwoorden waren. Aanvankelijk zagen de sociaaldemocraten een ontbrekend ’volkenrechtelijk mandaat’ als belangrijkste beer op de weg. Na een positief advies van de volkenrechtelijke adviseur van het kabinet, werd een ’politieke strategie’ voor Syrië de belangrijkste voorwaarde – uitzicht op vrede zonder dictator Assad.

Ingrijpen is nog steeds illegaal. Er ligt geen VN-mandaat en er is geen uitnodiging van de wettige regering. Daar is nog steeds niks aan veranderd. En uitzicht op vrede is er ook niet. En al helemaal niet zolang je er bondgenoten als Turkije en Saoedi-Barbarië op nahoudt.

Met de komende Syrië-top, waar zowel het regime als oppositiegroepen samen aan tafel zitten, ziet de PvdA ook dat bezwaar weggenomen. „We hebben nooit principiële bezwaren gehad”, zegt Kamerlid Servaes over luchtaanvallen op Syrisch grondgebied.

Volkskrant:

Kamermeerderheid voor bombarderen IS in Syrië

Nederland gaat vrijwel zeker meedoen aan luchtaanvallen op terreurgroep Islamitische Staat (IS) in Syrië. De PvdA-fractie ging hier dinsdag mee akkoord, maakte PvdA-Kamerlid Michiel Servaes bekend. Een ruime meerderheid in de Tweede Kamer staan nu achter de uitbreiding van de Nederlandse inzet tegen IS.

De PvdA pleit ook voor meer steun voor gematigde Syrische oppositiegroepen

Gematigde oppositiegroepen ….

Noem er eens één dan? Eéntje maar.

De militaire vakbonden hopen dat er bij de waarschijnlijke missie in Syrië vooral oog is voor de veiligheid. ‘We hopen dat er wel goede internationale afspraken worden gemaakt over wat er gebeurt als er bijvoorbeeld een F16 vanuit de lucht wordt neergeschoten. Het moet duidelijk zijn of piloten dan worden bevrijd of opgehaald’,

Dan kun je alleen nog hun afgehakte kop ophalen.

Elsevier:

Lavrov: Turkije is ‘contraproductief’ over gesprekken Syrië

De Syrische Koerden moeten een deel uitmaken van het vredesproces, maar iedereen die de PYD ‘als legitieme partner behandelt, leeft niet in de realiteit van deze regio,’ zei de Turkse premier Davutoglu maandag.

De Russen willen weer niet dat Jaysh al-Islam meedoet aan de gesprekken, omdat ze de door Saudi-Arabië gefinancierde islamisten brandmerken als terreurorganisatie. Het is volgens Lavrov dan wel weer essentieel dat de PYD aanwezig is.

Als je al iets zou willen doen, dan zou je de Koerden kunnen bewapenen.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Kabinet gaat mohammedaantjes bombarderen om ze vervolgens hier binnen te halen

 1. Nederlandse overheid? Deftige woorden en Asociale uitvoering. Ik wacht geduldig op enkele grote klappen hier en daar, die niet alleen indruk maken, want daar krijg je alleen discussies over, maar die tevens de boel helemaal op zijn kop zetten en het Binnenhof radeloos en in paniek. Dan pas gaat de burger in opstand komen, niet eerder.

  Like

 2. jungleelephant // 26/01/2016 om 17:22 //

  Ik vind dit heel goed uiteengezet!Laten ze eerst hier maar eens grote schoonmaak houden!

  Like

 3. Horatius // 27/01/2016 om 11:54 //

  345 geradicaliseerde islamieten in het vizier en dan niet in preventieve hechtenis nemen en plaatsen in interneringskampen?
  Volslagen incompetent deze veiligheidsdienst of spelen er andere redenen waarom men niet daadwerkelijk in actie komt?

  Veiligheidsdiensten verzamelen inlichtingen en stellen vervolgens rapporten op en het is aan de politiek verantwoordelijken om daadwerkelijk het bevel te geven om tot actie over te gaan.
  Met de PvdA in de regering is daar geen enkele kans op, deze vermomde moslimpartij wordt gedomineerd door Marokkanen, Turken en collaborerende Linkse creaturen die zich verschuilen achter de Mensenrechten en andere doorzichtige excuses. Men is bang voor maatschappelijke onrust; grootschalige rellen en betogingen door jongeren van moslimsignatuur.

  Men stelt liever de eigen autochtone bevolking bloot aan het risico van aanslagen dan deze terroristen onschadelijk te maken. En dan vindt men het gek als de bevolking massaal in protest gaat als er weer nieuwe asielcentra worden gesitueerd in onze dorpen en steden.
  De Democratie wordt de nek omgedraaid in het kader van een Linkse hobby, ‘want de wereld is van iedereen’ ook al gaan de asielzoekers (in de praktijk; de barbaren) moordend en verkrachtend door geheel West-Europa.

  Maar er is een zekere limiet aan het tolerantie- en incasseringsvermogen van onze bevolking.

  Collaboratie met de vijand wordt op den duur altijd afgestraft, misschien via de stembus of als de zaak volledig uit den klauwen loopt op een andere en waarschijnlijk niet elegante wijze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: