Verdrink de asieljihadi’s

Gezellig. Iedereen over de zeik. Volgens de Griek Mouzales zou een Belgische minister gezegd hebben dat hij de immigranten maar moest verdrinken. Dan leren ze het in ieder geval wel heel snel af. Aanvallers, en dat zijn deze mohammedaanse bestormers van Europa natuurlijk, mag je in een normale wereld gewoon op schieten. Overal, behalve van die verwijfde hippies van de EU.

Elsevier:

‘Ga tegen de wet in, het kan me niet schelen dat ze verdrinken,’ zo citeert Mouzalas de Belgische minister. Hij specificeert verder niet wie hij precies bedoelt, hij noemt geen namen.

Mogelijk is de ruzie ontstaan door een taalbarrière en neemt Mouzalas de betekenis van ‘push-back’ iets te letterlijk.

Staatssecretaris Francken in De Morgen:

“Ik betreur deze groteske verklaringen ten zeerste”, aldus de staatssecretaris in een Engelstalige mail aan alle media. “België is een gerespecteerd land, met hoge standaarden rond mensenrechten, ontvangst van asielzoekers en internationale bescherming. Ik kan alleen maar constateren dat deze beschuldigingen er komen op een moment waarop Griekenland steeds geïsoleerder staat in het Europees debat over migratie.”

Migranten die geen asiel aanvragen in Griekenland moeten volgens Francken onmiddellijk worden teruggestuurd (pushed back) naar hun thuisland of transitland.

Steeds meer in paniek de EU. Timmermans die in ene toegaf dat 60% van de ‘vluchtelingen’ geen vluchtelingen zijn, terwijl ze nooit de indruk gewekt hebben dat dat ze ook maar ene moer kan schelen. Het lijkt er eerder op dat ze schrikken van de reacties van de bevolking, die het nu toch spuug en spuug zat is, en dat ze daarom met de zoveelste leugens op de proppen komen.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Verdrink de asieljihadi’s

  1. jungleelephant // 27/01/2016 om 19:09 //

    Wat een ophef weer….om niks!Als hij dat al gezegd heeft,dan zegt hij niks meer of minder dan wat heel veel mensen onderhand denken!

    Like

  2. In Brussel beginnen ze aan paniekvoetbal, teken dat ze de situatie nu al niet meer onder controle hebben. Voor mij een goed teken, nu nog een of meerdere grote klappen er bovenop en het is gedaan met het elite instituut.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: