Marokkaanse homohaat op Lijn 5. Samsom wil nog veel meer

Oppakken, castreren, land uit pleuren. De hele extended family ook. En elke Marokkaan in een straal van een kilometer rond hun verblijfplaats ook. Bezittingen verbeurd verklaren. Alle uitkeringen naar Marokko stoppen en excuses eisen van dat land voor hun jarenlange slavenjachten en plundertochten in Europa. Je kan het ook niet doen, maar er komt een tijd dat we eigen rechter gaan spelen. En het is niet zo moeilijk voorspellen dat dat er heel wat minder prettig aan toe zal gaan.

En als Marokko ze niet terug wil nemen is dat geen enkel probleem. Een paar kilometer naar het Oosten ligt een vergelijkbaar stuk woestijn waar geen regering is met enige zeggenschap: Libië. Dan drop je ze daar.

01

Openlijke geweldpleging en belediging in tram 5

Het slachtoffer stond op zaterdag 31 oktober rond 09.30 uur te wachten op tram 5 bij tramhalte Zonnestein in Amstelveen. Op het perron stonden nog twee jongens. Eén van hen liep naar de man toe en streek hem door zijn haar. Ook schold hij de man uit, onder andere voor ‘homo’.

Eenmaal in de tram lieten de twee jongens het slachtoffer niet met rust. Zij hadden wijn bij zich en één van de twee gooide een glas met wijn over de man. Het slachtoffer kreeg daarna nog meer wijn over zich heen en ook de fles werd zijn kant op gegooid. Ook is op de beelden – gemaakt door een omstander – te zien dat één van de mannen met een voorwerp (mogelijk een riem) uithaalt in de richting van het slachtoffer. Hij raakte hierbij gelukkig niet gewond. Al scheldend zijn de twee daders vervolgens ergens anders in de tram gaan zitten. Medereizigers bekommerden zich om het slachtoffer en ook de trambestuurder riep om dat er niet gevochten mocht worden. Van de twee mannen zijn beelden.

Het telefoonnummer van die fietsers-zonder-licht-bekeurders vindt u hier >>

Marokkanenprobleem >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Marokkaanse homohaat op Lijn 5. Samsom wil nog veel meer

  1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Als Wilders minder Marokkanen wil wordt hij aangeklaagd? Het wordt tijd dat WIJ de volksverraders die dit land regeren er uit trappen?

    Like

  2. De rechtstaat is al verworden tot een poppenkast en uitspraken zijn in het nadeel van de slachtoffers. Dus het recht zal door de burger hersteld worden en dit duurt niet lang meer.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Marokkaanse homohaat op Lijn 5. Samsom wil nog veel meer | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: