Ook kindertjes de dupe van islaminvasie. Onderwijs verwoest

Onderwijs onder druk

Scholen in de regio in de knel door toenemend aantal asielzoekers

Bij De Wereldwijzer in Eindhoven zijn vanaf begin januari 31 nieuwe leerlingen ondergebracht, waarmee het totaal op 301 kwam. Sindsdien zijn er weer 23 nieuwe aanmeldingen, waarvan ongeveer de helft asielzoekers betreft. Eindhovens Dagblad >>

Dit betreft dan een school voor buitenlandse kindjes, maar het geldt niet alleen voor buitenlandse koters:

01

(bron)

Dat gaat dus ten koste van Nederlandse kinderen. En er ís al een chronisch tekort aan leraren.

Voor 2016 wordt al een tekort van rond de duizend leraren basisonderwijs verwacht, eerst in de Randstad, maar in de jaren daarna zal in het hele land duidelijk worden dat er in het basisonderwijs weer werk is. Daarna loopt het tekort snel op naar vierduizend in 2020. Docentenplein >>

En de toekomst van je land wordt bepaald door (de kwaliteit van) het onderwijs van je kinderen. Nu al komt 15% als effectief analfabeet van school meldde de NOS vorige week in een nieuwsitempje.

infonu 2009: zij worden ook wel functioneel analfabeet genoemd. In totaal zijn er in Nederland ongeveer anderhalf miljoen mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dat is 13% van de bevolking. Het gaat om één miljoen autochtone en een half miljoen allochtone Nederlanders.

En ik durf de gok wel aan dat dat een groot deel allochtonen betreft, die ook nog eens de schoolprestaties van autochtone kinderen nadelig beïnvloeden. In het stukje hierboven van de rijksoverheid staat: “maar ouders mogen ook zelf een school kiezen voor hun kinderen”. In Amsterdam werkt dat echter voor veel kinderen en ouders niet.

01

Fubar >>

Dat de huidige invasie, zeg maar gerust aanval op ons land, het onderwijs nadelig zal beïnvloeden lijdt geen twijfel. Velen komen uit landen waar niet tot nauwelijks onderwijs gegeven wordt en het IQ helpt ook niet mee. Thilo Sarrazin gaf al het verband aan tussen etnische oorsprong, intelligentie, en de gevolgen daarvan voor een land als het gemiddelde IQ daalt.

01

En laten nou net Somalië en Eritrea de laatste jaren de grootste groepen immigranten geleverd hebben. In 2014 was de groep Eritrese immigranten zelfs nog groter dan de Syrische:

01

En dat komt dan nadat ons onderwijs jarenlang geteisterd is door analfabete Marokkanen. Marokko staat op plaats 186 op de wereldwijde lijst qua analfabetisme:

01

Afghanistan staat op de één na laatste plaats, op 214, alleen Zuid-Soedan staat lager, en Afghanen mogen hier ook ongehinderd naar binnen. Somalië staat op plek 209, Eritrea op plaats 177. Duitsland is inmiddels (cijfers, 2014) weggezakt naar een 29e plaats en Nederland naar een schrikbarende 35e.

Als we deze islaminvasie al fysiek overleven, zal de onderwijskwaliteit en daarmee de toekomst van ons land, in ieder geval tot ver in de toekomst verwoest zijn. Pechtold kan zijn kenniseconomie gedag zwaaien dankzij zijn eigen pro-immigratie drang.

Ook Duitsland steelt het onderwijs van zijn eigen kinderen om het weg te geven:

01

Fubar >>

 

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: